Aktywne Wpisy

ruskizydek +397
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha

źródło: temp_file6522889874162609886
Pobierz
DrCieplak +202
#rower
#szosa #canyon
#koronawirus
No jednak zabrania.
@Wycu91: Przeczytaj ostatnie zdanie. Na spotkania. Samemu nikt ci nie zabroni jechać. To jest dla twojego zdrowia fizycznego i psychicznego.
- do parku
- do lasu
- na spotkania
tak to czytaj.
@Wycu91: TO ZABRANIA? Czy nie zabrania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotlet_Rybny: no ale można to uznać zarówno na wyjście rekreacyjne jak i załatwienie spraw niezbędnych (chyba, że mi paczkę z paczkomatu bez nakazu będą trzepać :)
@Wycu91: Łapcie dokładny cytat z konferencji
źródło: comment_1585060358eXodjxOVuncNep947fjW52.jpg
Pobierz@Rivgen: IMO, rekreacyjnie nigdzie nie pobiegniesz, pojedziesz. Twój wypad do paczkomatu, to już pole do interpretacju.
@Ld93 czyli znowu, mówimy jedno, piszemy drugie. I dalej ludzie nic nie wiedzą.
całość tu klik
Ale obecnie już zgłupiałem. I nie wiem czy można się na tym opierać. Może nasz kochany rząd coś jeszcze w eter wypuści