Aktywne Wpisy

Kodzirasek +36
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają

dobra, folder gcam skopiujcie do katalogu głównego
po instalacji czyścicie wszystkie dane aplikacji po odpalaniu stukacie dwa razy w czarne pole i aplikujecie ustawienia; tr2camV2dreamcatcher
następnie wchodzicie w ustawienia-lib patcher-astro multiplers i wszystkie dajecie na najniższe
teraz poproszę by ktoś z redmi note 7 i statywem wykonał zdjęcie czystego nieba i zarejestrował gwiazdy, ciekawią mnie efekty końcowe
edit; stacja kosmiczna mówi hi
#xiaomi
pozdrawiam #iphone
#fotografia #zdjecia
haha, aparat robi pstryk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu