Wpis z mikrobloga

Nie chce mi się w ogóle w relacje międzyludzkie. Zaczynam powoli brzydzić się ludźmi, może dlatego że moi współpracownicy dają mi mocno w kość.
Nawet nie mam siły korzystać z tych wszystkich gównoaplikacji randkowych. Większość facetów jest taka sama. O czym z nimi pisać? Jak zaczynam dyskusję o elektronach i masonach szybko urywają temat. Ja wiem, że nie jestem atrakcyjna, ale podobno jeżeli nawet jest się brzydkim to chociaż powinno się coś sobą reprezentować. Ja mam dużo pasji. O wszystkim można ze mną porozmawiać. Jak widać nawet to nie działa, bo faceci wolą słodkie idiotki a ja wolę być sobą.

#tinder #badoo #rozowepaski #przegryw #zwiazki
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieTakMialoByc: jesteś najdziwniejszym człowiekiem jakiego spotkałam na wykopie. Publikujesz atencyjne wpisy o śmierdzącym kuprze i luźnej kupie, żonglujesz paskami raz niebieski raz różowy, nie ustawisz sobie avatara z przyczyn beznadziejnie nieznanych i w dodatku jesteś beta cuckiem.
  • Odpowiedz
O czym z nimi pisać? Jak zaczynam dyskusję o elektronach i masonach szybko urywają temat.

@dupa_karuzela: Co sądzisz o potencjalnym rozwoju technologii nadprzewodników w przyszłości?
Myślisz że technologia nadprzewodnictwa pozwoli w przyszłości wyprodukować magazyny energii elektrycznej charakteryzujące się większymi możliwościami w zakresie magazynowania energii elektrycznej w porównaniu do stosowanych dzisiaj akumulatorów?
  • Odpowiedz
@dupa_karuzela: ja np całe życie polegałem na pojedynczych osobach. Najczęściej moich partnerkach. Z nikim innym nie byłem w stanie się dogadać.
Niekoniecznie dlatego, że inni ludzie są z-----i tylko pewnie bardziej dlatego, że ja jestem specyficzny (raczej w negatywny sposób).
Ciężko jest z kimś sie dogadać, dobrze dogadać. Bo p-------ć głupoty przez komunikator to można z każdym, choć ja tak nie potrafię, a rozumieć się... I na liga. Wydaje mi
  • Odpowiedz