Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Nawet nie mam siły korzystać z tych wszystkich gównoaplikacji randkowych. Większość facetów jest taka sama. O czym z nimi pisać? Jak zaczynam dyskusję o elektronach i masonach szybko urywają temat. Ja wiem, że nie jestem atrakcyjna, ale podobno jeżeli nawet jest się brzydkim to chociaż powinno się coś sobą reprezentować. Ja mam dużo pasji. O wszystkim można ze mną porozmawiać. Jak widać nawet to nie działa, bo faceci wolą słodkie idiotki a ja wolę być sobą.
#tinder #badoo #rozowepaski #przegryw #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
@dupa_karuzela: Co sądzisz o potencjalnym rozwoju technologii nadprzewodników w przyszłości?
Myślisz że technologia nadprzewodnictwa pozwoli w przyszłości wyprodukować magazyny energii elektrycznej charakteryzujące się większymi możliwościami w zakresie magazynowania energii elektrycznej w porównaniu do stosowanych dzisiaj akumulatorów?
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=lewitacja+nadprzewodnika
Niekoniecznie dlatego, że inni ludzie są z-----i tylko pewnie bardziej dlatego, że ja jestem specyficzny (raczej w negatywny sposób).
Ciężko jest z kimś sie dogadać, dobrze dogadać. Bo p-------ć głupoty przez komunikator to można z każdym, choć ja tak nie potrafię, a rozumieć się... I na liga. Wydaje mi