Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Śniło mi się wczoraj, że zmieniłem kask na nowy i w nowym było tak cicho, że nie musiałem już jeździć w stoperach do uszu.
AGV K-4 Evo.
Mój pierwszy kask, ale jestem szczerze przekonany, że akustycznie jest wśród najmniej komfortowych kasków na rynku.
U mnie odwrotnie. Mimo turystycznej szyby i jeszcze dołożonego deflektora i tak słyszę cały czas wiatr. Do 100 km/h jest spoko, przy 140km/h średnio, a zdarza mi się trzymać na autostradzie przelotową 180-210 to już niestety się muszę mocniej pochylić żeby kask odciąć bardziej od strumienia powietrza i - tym samym - zmniejszyć hałas.
Właśnie nie pamiętam ( ͡° ʖ̯ ͡°) pamiętam tylko, że integral - ja w innych nie jeżdżę.