@kisieliciastka Noc i ta chwila przed snem jest do tego idealna ( ͡°͜ʖ͡°) Poza tym zwiększa się świadomość i przekonanie, że świat nie będzie taki jaki znamy przez najbliższe miesiące.
@kisieliciastka: najpierw p--------e wirus w ludzi, potem p--------e gospodarka i tak dalej i tak dalej, za naszego życia o ile przeżyjemy to się nie odgrzebiemy z tego gówna
@Pan_M-------u: "Ostrzeżenie:Nakłanianie do samobójstwa nie jest tolerowane na Wykopie. Następny przypadek takiego komentarza może zakończyć się trwałym zablokowaniem Twojego konta." hahaha
@Sagitarius: No ale Ty piszesz, że ludzie wychodzili i do Twojej wypowiedzi się odnoszę. Osobiście uważam, że ta pandemia ludzkości nie zagraża (na 90%) i z pewnością wyjdzie z tego mocniejsza, ale kosztem nas żyjących obecnie i odbije się to na nas. Za 10 lat pewnie będzie nowy boom. Mniej starców, mniej chorych, ruszy do przodu i gospodarka i medycyna bo pewnie będzie na to duży nacisk. Dla ludzkości to
@Luks_x: ja się tylko odnosiłem do uogólnienia że niby to taka tragedia jakiej ludzkość nie widziała a to g---o prawda bo jak mówisz za parę lat ludzie się odkuja i jak to w życiu będzie raz hossa a raz bessa. A co do małych prywatnych dramatów to masz rację, ja też mam o kogo się martwić i mnie w sumie tylko to obecnie interesuje. Tak że zdrowia życzę bo obecnie
@Przyspieszacz_od_spowalniacza: ale fakt, nic tak nie nakręciło mojej paniki jak wpisy na wykopie, mąż mi groził że odetnie Internet bo mi siadło na łeb :D
#koronawirus #covid19
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sagitarius: jak narazie to brniemy w to g---o XD
hahaha
Komentarz usunięty przez autora