@KrzysiekD: szukałem takich danych, ale nie udało mi sie dokopać do niczego konkretnego. Na stronie GUSu są jakieś statystyki, ale z tego co widzę, to są kiepsko aktualizowane.
@SweterWPaski: sam chciałbym dojść do tego, ale takie dane (przynajmniej obecnie) są podawane tylko na dany dzień po czym na ich miejsce wskakują nowe, zaktualizowane. Jakas mądra głowa moglaby napisać jakiś skrypcik, który takie dane pobiera automatycznie (づ•﹏•)づ
tam gdzie jedni tracą drudzy zyskują, taki protip na resztę zycia
@Szofer_Z_Aplikacji_: co za g---o. Jak nie mogę iść wydać pieniędzy na dobro którego potrzebuję to tracę zarówno ja jak i osoba która była chętna by moją potrzebę zaspokoić i państwo bo nie ściągnie podatku. Tu nie ma zysku dla nikogo xd
Jakby ktoś miał ochotę obserwować jak wygląda sytuacja, to zapraszam do obserwowania tagu #koronabusiness
#koronawirus #2019ncov #covid19
Cieszyc się z cudzej krzywdy i dramatów a tfu
@Szofer_Z_Aplikacji_: co za g---o. Jak nie mogę iść wydać pieniędzy na dobro którego potrzebuję to tracę zarówno ja jak i osoba która była chętna by moją potrzebę zaspokoić i państwo bo nie ściągnie podatku. Tu nie ma zysku dla nikogo xd
https://dane.gov.pl/dataset/745,informacja-o-liczbie-wnioskow-zozonych-w-ceidg?page=1&per_page=20&q=&sort=-created