Wpis z mikrobloga

@stulejka-z-przerzutami: pewnie ze samochod zyje, tylko porownaj ile zrobisz km na tym paliwie i na tym z normalna cena. Co rydzien robilem regularna trasę, autostrada tempimat, na paliwie z Orlenu zostawalo jeszcze w baku a na tym tanszym nie dojezdzalem do celu. Takze taka oszczędność
  • Odpowiedz
@droid43210: ja np unikam Circle K wcześniej Statoil bo tankowałem gaz i s---------o mi się auto, dopiero po spuszczeniu i zatankowaniu na innej stacji auto zaczęło działać na gazie... Reklamacja poszła na maila ale uznali że nikt inny nie zgłaszał problemów i elo xd od tamtej pory unikam tych stacji, tankuję na Amicu, Auchan, Carrefour i Orlenie
  • Odpowiedz
Ogólnie to samo, ale niektórzy sprowadzają sobie np. Shell V-Power

@sha4ky: Pracowałem kiedyś na stacji partnerskiej shella i kierowcy którzy wozili to paliwo mówili, że wlewają normalne Pb, a następnie sami dolewają jakiś specyfik. Nawet jeden się śmiał, że kiedyś zapomniał wlać i dodawał na stacji po spuszczeniu. Dowozili z tego samego miejsca co wszyscy niezależnie od szyldu w okolicy. Baza paliw w Koluszkach.

Szkoda przepłacać, sam mogę sobie kupić
  • Odpowiedz
@plakplak99 zależy gdzie... u mnie w okolicy są 3 stacje Orlen. 2 znajdują się przy głównej drodze nr 22 i tam cena za 95 to 4,68 i jedna kawałek na uboczu i tam już za 4,38 można zatankować xD
  • Odpowiedz
Wszyscy biorą paliwa od Orlenu lub Lotosu (Shell, BP też xD)

@Czill23: BP Ultimate (98) i Shell V-Power z tego co wiem są importowane, bo są dodatkowo uszlachetniane wcześniej i nie da się tego zrobić na stacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@plakplak99: ja dwa dni temu tankowałem w rzeszowie pod auchan za 3,99 ( ͡° ͜ʖ ͡°) w wawie pod carrefourem było za 3,32 bodajże

za 4,19 to szkoda lać

• Odpowiedz