Wpis z mikrobloga

#gry #steam #rts #strategie #staregry

Polećcie mircy jakąś gierke na steamie, może być płatna-wszystko jedno. Właśnie skończyłem #jaggedalliance2 , #twierdza #redalert2 i #oryginalwar . Pograłbym sobie w jakiś jeszcze rts, widziałem jakieś zremasterowane AoE, ale nie wiem. Polećcie coś ciekawego. Medivale mnie nie rajcują, ale np Twierdza i drzewko ekonomii jakie tam jest to dla mnie miodek. Są tu jacys stratedzy? Może cos ekonomicznego? Bardzo mi sie podobała pizza connection 2.. Ehh, pewnie nawet nie wiecie o co chodzi, a ja stary piernik nudze się w domu i odkrywam dzieciństwo na nowo (,) możecie też polecić jakieś nowe strategie jak wyszło ostatnio coś ciekawego
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plp_ AE2 definitive edition jest spoko, ale trocje wtórna rozgrywka.

Moje serce podbił Pharaoh. Gra stara jak świat ale są mody do szerokiego ekranu HD i świetna polska wersja. Każda misja jesy ciekawa i ma trochę inne zadania. Naprawdę wciąga. Można kupić na gogu, ale jest tylko angielska wersja, polską trzeba szukać po necie. Podobno twórcy gry ze względu na wiek zrzekli się praw autorskich, więc jak znajdziesz na necie to
  • Odpowiedz
@Plp_: Poleciłbym Settlers 10th Anniversary. Nie jest na Steamie, ale jest na promocji na GOGu (GOG Galaxy nie trzeba pobierać). Zrobiłem mapę z Gothica 3 i udostępniłem na siedler-maps.de jakbyś chciał zobaczyć :)
GameRanger potrzebny jeśli chciałbyś grać w Multiplayer.
  • Odpowiedz