Aktywne Wpisy

CzekoDonut +336
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +9
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Long story short, Playwright. Niedawno Microsoft ogłosił, że pracuję nad nowym narzędziem, którego będziemy mogli użyć między innymi do automatyzacji testów e2e. Pracują nad nim osoby odpowiedzialne za narzędzie Puppeter. Brzmi obiecująco? Super, nie jest to jeszcze gotowe w wersji 1.0 także zmiany będą na pewno - postanowiłem jednak sprawdzić jak działa, napisałem pierwsze testy, a wrażenia znajdziesz na moim blogu.
#testowanieoprogramowania #testowanie #programowanie #programista15k #selenium #cypress #automatyzacja