@przegrany_przegryw: śluzaro xDDDD podniecasz sie gołymi babami w internecie i to ja mam szambo w głowie? XDDDD nick jak widać idealnie pasuje do ciebie @Blackhorn: tak, jeszcze do tego wygięty kręgosłup
@przegrany_przegryw: a co jest złego w niepodniecaniu sie gołymi babami w internecie? haha twoja stara, dobre XDDDD dzwoni 2009 rok i chce swoje memy z powrotem
@przegrany_przegryw: ale sie zesrałeś stulejo, wracaj w takim razie do swoich s-----------h tagów i oglądaj gołe babska, a p---------ś sie ty wyzywając mnie od śluzar. ciekawe bo ja sobie nie wale konia do obrazków gołych chłopów na wykop ale ok xD rozumiem że dla was stulejmany każdy tag istnieje żebyście mogli dodawać gołe dupska, wiec skoro nsfw jest do dodawania gołych dup to po jakiego ch00ja tworzycie kolejne setki takich
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
Komentarz usunięty przez autora
@Blackhorn: tak, jeszcze do tego wygięty kręgosłup