Aktywne Wpisy
Malenaa +85
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gość jest wysoki (głowę wyższy od niej) i ma całkiem dobrą mordę, więc ma zadatki na chada. Gdyby tylko się wziął za siebie, to mógłby dobrze wyglądać, ale jego aktualna sylwetka jest tragiczna. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak wygląda ich seks. Lustrzyca pierwszego stopnia, a może nawet i drugiego.
Tego typu widoki powodują u mnie dysonans, bo z jednej strony ciągle się powtarza, że dla kobiet najważniejszy jest wygląd (sam też tego doświadczyłem, gdy na #tinder przez tydzień miałem tylko jeden match), a z drugiej jednak czasem z fajnymi dziewczynami widzi się kolesi, których nie można nazwać normikami, ani tym bardziej chadami. Nawet ostatnio, a konkretnie w niedzielę 8 marca, jeszcze przed wybuchem epidemii koronawirusa, byłem zjeść na mieście, a potem na krótkim spacerze i zaobserwowałem mnóstwo par, gdzie było widać, że koleś ma ewidentną nadwagę, a dziewczyna normalną sylwetkę. Albo sytuacje, że dziewczyna modnie ubrana (botki na obcasie, wełniany płaszcz, kocoszalik), a koleś jak wykopek ze starterpacka (kurtka #quechua i buty #sprandi).
Jest też przykład dziewczyny z pracy, która jest całkiem ładna i ładnie się ubiera (stara się wyglądać atrakcyjnie, mimo że w firmie nie mamy dresscode), a jest z jakimś zapuszczonym kucem. Opisałem to tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/46210039/
Nie wiem, po co ten wysryw w ogóle powstał. Po prostu ona bardzo mi się podoba, o czym pisałem już ponad 2 lata temu (1, 2, 3, 4), a teraz jest okazja by o tym napisać, bo oboje wystąpili w #tvn.
W pamięci zapadł mi również komentarz @Veritas_liberabit_vos na temat tego związku:
#zwiazki #logikarozowychpaskow #tfwnogf #stulejacontent
Dobra, krótka piłka: gdzie mieszkasz? Chyba kiedyś wpadnę
Typie, ja stosuję rozsądną skalę opartą o rozkład normalny (bo taki jest też rozkład urody w społeczeństwie, najwięcej jest przeciętniaków), a nie taką jak ty, że dajesz od 8 w górę każdej dziewczynie, która ci się podoba.
Kobieta 8/10 to kobieta bardziej atrakcyjna od ok. 90% kobiet w jej przedziale wiekowym. Taka, za którą niemal każdy mężczyzna obejrzy się na ulicy. Kobieta
a morda dobra, wiec nic dziwnego ¯\_(ツ)_/¯
jakby teraz musial kogos szukac to mialby problem z ta waga.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@zycietokuj: Kiedyś miałem lepszy brzuch ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za komplement dotyczący mordy, kiedyś chyba miałem gorszą xD
@LilyOfTheValley: ( ͡° ͜ʖ ͡°)