Wpis z mikrobloga

@Sibannac: nie no, o 21:00 to zawsze były animce. Ale 21:30 już tak. A że tutaj nie animcujemy to trzeba trochę iść na ustępstwa. Wiem, że nie odtworzę tego wszystkiego idealnie, ale robię co mogę ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Meitantiev @Sibannac no w sumie ja to oglądałem Hypera regularnie tak od 2004-2005, i wtedy było 21:00 Anime i o 0:30 powtórka. Być może wcześniej było inaczej i wszyscy mamy racje :D

Jest archiwum programów telewizyjnych w sieci, kiedyś będę miał chwilę to przypomnę sobie temacik.
  • Odpowiedz
@Meitantiev: > Do 23 marca 2005 nadawał swój program od 20:00 do 0:00, natomiast od 24 marca 2005 od 21:00 do 1:00.
Dobra, po części wyjaśnione. Ja bardziej pamiętam program sprzed 2005. Takie anime wtedy leciało "Cybersix", a potem chyba great teacher onizuka, czy coś( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Skittles95: w ostatnim odcinku miałem flashback do dzieciństwa jak oglądałem dokładnie ten sam materiał z Bounty huntera przy ławie u babci jedząc płatki na mleku ️ A potem wpadł jeszcze materiał z grą o delfinie który też mi świta.
  • Odpowiedz