Aktywne Wpisy
zbyszko17 +283
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
aegypius +349
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
To mam złą wiadomość.
Jesteś po prostu debilem bez zainteresowań. Jesteś głupi/głupia.
#bekazpodludzi #p0lka #p0lak #koronawirus
@Ekspert_z_NASA: wsm wiekszym podludziem jest ten ktory zamiast pomoc znalezc zainteresowanie / zrozumiec kogos innego to wysmieje
Ja mam ci jeszcze pomagać znaleźć zainteresowania, żebyś sie nie nudził mając czas wolny?
To chyba czas, żeby sie nad sobą zastanowić, bo nie jest dobrze.
Ja mogę być szczęśliwy, smutny, w-------y albo wyluzowany, ale nigdy w życiu się nie nudziłem. Ja nie znam takiego słowa, nie w świecie, gdzie wszystko masz pod ręką.
@Ekspert_z_NASA: A geniuszu nie pomyślałeś, że czyjeś zainteresowania mogą wymagać wyjścia z domu?
Czepia się nawet, że za głośno oddycham. Debilka
@Ekspert_z_NASA: zajebiste zainteresowania, będę siedział na fotelu i słuchał muzyki.
Co prawda się nie nudzę, bo mam "domowe" pasje (gitara i modelarstwo), ale również mnie nosi, bo jestem odcięty od swojej największej pasji- wspinaczki. I jak widzę takich pajaców, którzy wyzywają innych od debili, a ich argumentem jest "hehe, przecież można sobie filmy pooglądać, muzyki posłuchać, w gierki pograć" to aż mnie
Te teksty o tym ze nigdy w zyciu sie nie nudziles xD. Top kek. Widze ze mamy tu freethinkera.