Wpis z mikrobloga

Jeśli po 3 dniach nosi cię, nie możesz wysiedzieć w domu, nudzisz się, w koło o tym gadasz, informujesz na mediach społecznościowych, że już nie wytrzymujesz, że chcesz na dwór, do baru, do znajomych, do klubu, na imprezę czy c--j wie gdzie.
To mam złą wiadomość.
Jesteś po prostu debilem bez zainteresowań. Jesteś głupi/głupia.

#bekazpodludzi #p0lka #p0lak #koronawirus
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@venzu: masz prąd, internet, komunikatory, nieograniczone źródło filmów, muzyki, wiedzy.
Ja mam ci jeszcze pomagać znaleźć zainteresowania, żebyś sie nie nudził mając czas wolny?
To chyba czas, żeby sie nad sobą zastanowić, bo nie jest dobrze.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Ekspert_z_NASA: Ja tam się nie nudzę, mnóstwo rzeczy można robić w domu xD jak ktoś nie potrafi wytrzymać kilka dni w domu to dla mnie dziwne. Miesiąc bym zrozumiał nie każdy jest piwniczakiem no ale litości
  • Odpowiedz
@Meybah: w tej chwili ludzie odkrywają, że po 24h potrzebują kogoś, kto da im zajęcie, bo inaczej nie wiedzą co mają ze sobą zrobić.
Ja mogę być szczęśliwy, smutny, w-------y albo wyluzowany, ale nigdy w życiu się nie nudziłem. Ja nie znam takiego słowa, nie w świecie, gdzie wszystko masz pod ręką.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA też tego absolutnie nie rozumiem. Jest tyle ciekawych rzeczy na yt,necie do zobaczenia. Książki poczytać, języka pouczyć się, rysować, ćwiczyć, sprzątać... nie rozumiem jak można nudzić się z sobą ()
  • Odpowiedz
prąd, internet, komunikatory, nieograniczone źródło filmów, muzyki, wiedzy

@Ekspert_z_NASA: zajebiste zainteresowania, będę siedział na fotelu i słuchał muzyki.

Co prawda się nie nudzę, bo mam "domowe" pasje (gitara i modelarstwo), ale również mnie nosi, bo jestem odcięty od swojej największej pasji- wspinaczki. I jak widzę takich pajaców, którzy wyzywają innych od debili, a ich argumentem jest "hehe, przecież można sobie filmy pooglądać, muzyki posłuchać, w gierki pograć" to aż mnie
  • Odpowiedz