Wpis z mikrobloga

Plusujcie jedynego słusznego kandydata na Prezydenta. Ostrzega nas przed niebezpiecznym korona wirusem, już niedługo wybory prezydenckie i zamierzam oddać głos z całą moją rodziną na głos Pana Kosiniaka Kamysza szanujesz plusujesz

#andrzejduda #wyboryprezydenckie2020 #wybory #koronawirus @Andrzej-Duda #polityka
Serrrek - Plusujcie jedynego słusznego kandydata na Prezydenta. Ostrzega nas przed ni...

źródło: comment_15843632866iVnBppUtFNYFf7tZd07im.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Serrrek Władek to taki bardziej cywilizowany PiS, centroprawica z socjalnymi akcentami. Nie jest to zły kandydat, ale nie wiem czy na tyle sensowny, żeby był moim pierwszym wyborem. Decyzję podejmę pewnie na kilka dni przed wyborami, ale w rachubę wchodzą tylko MKB, WKK i Hołownia.
  • Odpowiedz
Ma najpiękniejsza cechę- nie jest podnóżkiem Kaczyńskiego

@Serrrek: Akurat w to śmiem wątpić. Jest prawdopodobnie pierwszym zaraz po Dudzie, który by poszedł na wspolprace.
  • Odpowiedz
G---o prawda, to by było dla niego i jego partii s---------o.

@Serrrek: O ile pamiętam jego partia wpisała na swoje listy człowieka, który otwarcie nazywał ją "zorganizowaną grupą przestępczą" i wchodziła w koalicję z każdym, kto proponował wystarczające apanaże. Była koalicja z komunistami, była koalicja z agenturą niemiecką, była koalicja nazwana przez nich polską i grająca na nutach patriotycznych.

PSL pójdzie z każdym i odwoła się do dowolnych nastrojów byle
  • Odpowiedz
PSL pójdzie z każdym i odwoła się do dowolnych nastrojów byle skorzystać

@MiKeyCo: Słowo klucz: skorzystać. Wszyscy widzieli jak skończyła Samoobrona. Wejście z pisem w konszachty to śmierć. Zresztą, jak tam senat? Już się PSL sprzedał?

koalicja z agenturą niemiecką

Jedyną grupą która jest na tyle głupia żeby wejść w jakąś koalicję z pisem jest agentura rosyjska zasiadająca obecnie w sejmie
  • Odpowiedz
Nikomu nie był potrzebny to i nikt nic nie oferował. Gdyby dostali to by poszli za paczkę fajek.

@MiKeyCo: P-----l p-----l

Zielone ludzili Pawlaka? XD

@MiKeyCo: Pawlak w ruskich propagandówkach pluje na Polskę? Bo ja raczej kogoś innego z takich działań kojarzę
  • Odpowiedz
@Serrrek: Tylko trochę odbiegłeś od dokonań Kosiniaka-Kamysza, o które pytałem a który to jest najsłuszniejszym kandydatem. A nawet nie wiadomo czy karierę w partii by sam zrobił bez koneksji rodziciela.
  • Odpowiedz