Wpis z mikrobloga

XDDDDDDDDDDDDDD a to sobie Mati zarobił, ciekawe kto teraz hajs liczy

#lotddodomu najbliższe terminy pod koniec marca teraz (mimo że w nocy w sumie pełna pula na jutro była i na spokojnie za 6 stówek można było skoczyć do domu)...
teraz? 1600 PLN
tysiąc k---a sześćset złotych polskich za lot pod koniec marca

chyba znaleźli sobie dobry sposób na odbicie po zakupie tego condora, bo tak - zamknęli cały ruch lotniczy i lata tylko LOT. jak chcesz się dostać do kraju to tylko tą linią. więc chcesz do domu to c--j - płać cenę kilkukrotnie wyższą niż normalną jeszcze niby z dopłatą od rządu XDDDDDDD

#lot #koronawirus #polityka
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@motaboy: i cyk czarnolisto za ostatnie zdanie, myślałam że człowiek z argumentami a nie xD
@Dolan: @warius: a czy ja powiedziałam że wracam? z ciekawości sprawdziłam jaki popyt bo wczoraj nie było chętnych i aż zdziwiona byłam.
mogę samolotem mogę i samochodem, wszystko mi jedno, na obie opcje mnie stać

@kebapf: no i to jest logiczny argument, dziękuję, nie to co opluwanie się jak
  • Odpowiedz
jeszcze dla wszystkich bóldupiących i wyzywających - nigdzie nie napisałam że 600 PLN to zła cena, dziwi mnie tylko że nagle z 600 podskoczyło o 1000 w ciągu kilku godzin, mimo że trasa ta sama ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PaulStanley: oj tam, oj tam zwykłe zaczepki. Ograniczenie liczby lotów to może być też gra na czas, co by się milion ludzi na raz nie postanowił zjechać.
  • Odpowiedz
@warius: moim zdaniem pomysł jest ogólnie głupi tak czy owak bo jestem ciekawa ile zarażonych się zleci... wystarczy się na lotnisku zarazić, przejdziesz kontrole itd. bo nie będzie gorączki... jeszcze może przejdziesz kwarantannę bezobjawowo bo dopiero na lotnisku się zaraziłeś i akurat jak wyjdziesz z kwarantanny to dopiero cię złapie

skoro im tak zależało na ściąganiu Polaków do kraju to czemu nie wyczarterować i tak planowych lotów? to mnie ciekawi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PaulStanley: nie sądzę, że komuś zależy na ściąganiu rodaków, to jest clue operacji, ale nie mogą sobie pozwolić na 100% blokadę bo media ich zjedzą, więc wpuszczają bardzo ograniczoną ilość osób. Tysiące osób za granicą , to o tyle mniej potencjalnych nosicieli w kraju. Taka moja teoria foliarska.
  • Odpowiedz