Aktywne Wpisy

aa-aa +4
Właśnie w radiu mówią że prąd będzie znowu droższy
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I to już od lipca wraca opłaca mocowa natomiast później mają przestać wspomagać gospodarstwa domowe i ceny prądu uwolnić, prawdziwy Europejczyk na takie bzdury nie zwraca uwagi ważne jest żeby złapać Romanowskiego!
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I to już od lipca wraca opłaca mocowa natomiast później mają przestać wspomagać gospodarstwa domowe i ceny prądu uwolnić, prawdziwy Europejczyk na takie bzdury nie zwraca uwagi ważne jest żeby złapać Romanowskiego!

annlupin +24
śpicie jusz?
źródło: annlupin09823
Pobierz

#lotddodomu najbliższe terminy pod koniec marca teraz (mimo że w nocy w sumie pełna pula na jutro była i na spokojnie za 6 stówek można było skoczyć do domu)...
teraz? 1600 PLN
tysiąc k---a sześćset złotych polskich za lot pod koniec marca
chyba znaleźli sobie dobry sposób na odbicie po zakupie tego condora, bo tak - zamknęli cały ruch lotniczy i lata tylko LOT. jak chcesz się dostać do kraju to tylko tą linią. więc chcesz do domu to c--j - płać cenę kilkukrotnie wyższą niż normalną jeszcze niby z dopłatą od rządu XDDDDDDD
#lot #koronawirus #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Pamiętaj, że w 1 stronę samolot leci na pusto
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dolan: @warius: a czy ja powiedziałam że wracam? z ciekawości sprawdziłam jaki popyt bo wczoraj nie było chętnych i aż zdziwiona byłam.
mogę samolotem mogę i samochodem, wszystko mi jedno, na obie opcje mnie stać
@kebapf: no i to jest logiczny argument, dziękuję, nie to co opluwanie się jak
Komentarz usunięty przez autora
skoro im tak zależało na ściąganiu Polaków do kraju to czemu nie wyczarterować i tak planowych lotów? to mnie ciekawi.