Wpis z mikrobloga

Zauważyłem że pojawiła się dużo narzekań na służby bo „olaboga byłem w regionie objętych koronawirusem a teraz nikt nie chce mnie przebadać. W większości przypadków wygląda to tak samo. Ktoś najpierw olewa swoje bezpieczeństwo i jedzie na wycieczkę bo "c--j zapłacone", a później bije pianę jaki to sanepid zły bo nie chcą jej przebadać.

Prawda jest taka że te 2 tygodnie temu to prawie każdy w kraju to bagatelizował, a teraz jest ekspertem wirusologiem.

#koronawirus
Inboccaal_lupo - Zauważyłem że pojawiła się dużo narzekań na służby bo „olaboga byłem...

źródło: comment_1584269049RnWDGhwcjJxDI7nTJT8How.jpg

Pobierz
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Leciałam na izolowaną wyspę gdzie w momencie wycieczki nie było ani jednego przypadku, nie jeździliśmy w tłoczne miejsca a jak już to swoim samochodem, myte ronczgiii i stosowane żele odkażające ¯_(ツ)_/

@Hannahalla: Więc czego teraz panikujesz?
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Pojechałaś sobie na wakacje i przez twoją głupotę mamy marnować środki, które mogłyby być przeznaczone na leczenie innych osób? Siedź na dupie na tym Podlasiu, twórz kulki analne z kasztanów i nie zarażaj innych.
  • Odpowiedz
@Mientus98: na wykopu znajdziesz, albo wpisz hanabala i picutres to ci wyskocza wszystkie przeboje tej idiotki. Mnie osobiście ubodlo jak księżniczka stwierdziła, że ona by w takim brzydkim prl-owskim mieszkaniu nie mieszkała pod jakimś postem odnośnie mieszkań i cen. Zapomniała dodac że rodzice kupili jej mieszkanie i wyremontowali, bo za swoją wypłatę w świecie baterii to by sobie mogła co najwyżej prosiaka kupić ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@onmatopeja: Zrób przysługę i sklej japę. Nie oceniaj kogoś przegrywie z wykopka tylko dlatego, że szorujesz kible w rzeszy i dzięki temu czujesz się lepszy bo zarabiasz w euro. Może się okazać, że tylko durnia z siebie robisz.
  • Odpowiedz
@In_bocca_al_lupo: Pewnie dlatego "hejtowałem" w jakiejś dyskusji @Hannahalla ignoranta czuję w kościach nawet jak nie wyzywa tylko struga inteligenta. Obstawiałem że #falszywyrozowypasek ale cóż wychodzi że typowy #atencyjnyrozowypasek jestę bardzo wyjątkową dziewczynką, wczoraj la vida loca, a dziś badać mnie,ogarniać asap. h-j z tym że w sanepidzie g---o uderzyło w wentylator i nikt nie czyta maili ani nie odbiera telefonów.
  • Odpowiedz