Aktywne Wpisy

adriansi +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kieranz +355
To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to trzeba go pognębić (ze strony moderacji), żeby się stąd wyniósł. I finalnie wychodzi na tym lepiej xD
#wykop #nieruchomosci
#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz

Prawda jest taka że te 2 tygodnie temu to prawie każdy w kraju to bagatelizował, a teraz jest ekspertem wirusologiem.
#koronawirus
źródło: comment_1584269049RnWDGhwcjJxDI7nTJT8How.jpg
Pobierz@Hannahalla: Bijcie się na gołe klaty └[⚆ᴥ⚆]┘
@EmiliaByun: Z wpisów faktycznie mało kiedy robią artykułu. Prędzej z znalezisk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu zapieniłem się lekko bo już któryś raz widzę podobną sytuację. Podobną jak w przypadku piłkarza z Bełżyc co latał sobie do Mediolanu. Najpierw heheszki śmieszki, a teraz boi się że dostanie na wsi łatkę ojcobójcy i w każdych możliwych mediach jego rodzinka najeżdża jakie to służby są do d--y.
Co do wycieczki @Hannahalla: to wcale jakoś mnie nie dziwi bo wielu znajomych do samego końca chciało jechać na zaplanowane wakacje w zagrożone rejony (narty we Włoszech bo co roku jeżdzę, Paryż bo kupiłem wycieczkę na promocji). Powstrzymało ich dopiero anulowanie lotów i zamykanie granic.
Bardziej chodzi mi o jazdę po "złym Sanepidzie", a to są służby które teraz są do bólu obciążone co widać po tym