Wpis z mikrobloga

Zauważyłem że pojawiła się dużo narzekań na służby bo „olaboga byłem w regionie objętych koronawirusem a teraz nikt nie chce mnie przebadać. W większości przypadków wygląda to tak samo. Ktoś najpierw olewa swoje bezpieczeństwo i jedzie na wycieczkę bo "c--j zapłacone", a później bije pianę jaki to sanepid zły bo nie chcą jej przebadać.

Prawda jest taka że te 2 tygodnie temu to prawie każdy w kraju to bagatelizował, a teraz jest ekspertem wirusologiem.

#koronawirus
Inboccaal_lupo - Zauważyłem że pojawiła się dużo narzekań na służby bo „olaboga byłem...

źródło: comment_1584269049RnWDGhwcjJxDI7nTJT8How.jpg

Pobierz
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hannahalla: zdecydowałaś się polecieć, więc teraz siedź grzecznie 2 tygodnie w domu i spijaj p--o, którego sobie nawarzyłaś. Póki nie masz wyraźnych objawów nikt ci raczej testu nie zrobi, byś miała święty spokój. Dziesiątki tysięcy ludzi gdzieś sobie poleciało i myślą teraz, że są w jakiejś wyjątkowej sytuacji i to im trzeba pomóc w pierwszej kolejności. Tak niestety nie jest.
  • Odpowiedz
dokładnie to zrobię, całe Podlasie i Polesie zarażę, to nie tylko przyjemność ale także obowiązek

@Hannahalla: Nie wiem czym sobie podpadłaś tak wielu ludziom na wykopie i w sumie sam nie wiem, dlaczego mam Cię od dawna na czarnej (dawno już nie widziałem Twojego nicku na mirko tbh), ale nie da się ukryć, że bezczelności Ci nie brakuje. Doprawdy dziwną jesteś osobą, a jeżeli to prawda, że w czasach epidemii
  • Odpowiedz
@Desmosedici: Niestety mało obchodziła mnie afera zbożowa, w dodatku tak jak wspomniałem mam tą panią na czarnej, więc najprawdopodobniej nie słyszałem o niechlubnych jej zachowaniach. Staram się obserwować wpisy osób, które inspirują, edukują, zarażają pasjami. No i wiadomo, czasami gorące ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
hannahalla to bardzo fajna pani, bo świetnie gotuje i wrzuca przepisy, a waszym największym osiągnięciem dzisiaj to pewnie koń zwalony

@onmatopeja: Przy okazji pokazuje swoja bezdenną głupotę, ale w sumie mnie to wali, bo głupich nie żal. Ty zaś, skoro lubisz walić do jej zdjęć, to nie mnie oceniać twoich marzeń, pragnień i fantazji.
Przy okazji pochwal się swoimi osiągnięciami, które mam nadzieję są większe, niż marszczenie freda do jednej
  • Odpowiedz