Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +171
Prawda jest taka że te 2 tygodnie temu to prawie każdy w kraju to bagatelizował, a teraz jest ekspertem wirusologiem.
#koronawirus
@Hannahalla: Nie wiem czym sobie podpadłaś tak wielu ludziom na wykopie i w sumie sam nie wiem, dlaczego mam Cię od dawna na czarnej (dawno już nie widziałem Twojego nicku na mirko tbh), ale nie da się ukryć, że bezczelności Ci nie brakuje. Doprawdy dziwną jesteś osobą, a jeżeli to prawda, że w czasach epidemii
Komentarz usunięty przez autora
@SzlachcicPolny: co wtedy o------a? xd
@onmatopeja: Przy okazji pokazuje swoja bezdenną głupotę, ale w sumie mnie to wali, bo głupich nie żal. Ty zaś, skoro lubisz walić do jej zdjęć, to nie mnie oceniać twoich marzeń, pragnień i fantazji.
Przy okazji pochwal się swoimi osiągnięciami, które mam nadzieję są większe, niż marszczenie freda do jednej