@stefan_pompka: Lewackie jest zmuszanie kogoś, pod groźbą więzienia, żeby zapłacił za niego. Charytatywność prywatna nie jest lewacka, tak samo jak proszenie o nią.
@marwiec-: Masz jakieś problemy ze sobą? Lewica uważa, że można zabrać pieniądze jednej osobie i dać drugiej. Uznają, że pobieranie podatków na cele wspólne nie wystarczy i trzeba ludzi siłą zmuszać do działalności charytatywnej. W tym myśleniu nie ma paranoicznego doszukiwania się wszedzie lewactwa, to jest fundament podziału lewica-prawica, czyli stosunek do własności prywatnej.
@parachutes: właśnie miałem edytować guys guys ,że tu jest Szwajcaria neutralna gdzie robimy przy niemieckim piwie bekę z Axelio prawica i lewica razem :P
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
OMG :O @Ryu: ja myślałem ,że to były jaja z tym żebraniem na fejsie, napisałem do niego wiadomość z fake konta a tu :OO
JAKI ŻEBRAK brak słów
źródło: comment_wWTdxDG8l91On13aRT9Anwl16xsnoLJg.jpg
Pobierzto nie ja widzę wszędzie lewactwo...
@Vealheim: rozejm, co? ;) kręćmy bekę wspólnie ;)
@parachutes: takimi długimi rekawami ;)