Aktywne Wpisy
asustic +16
BMW ...czemu nie jestem zdziwiony,babka miała jeszcze pretensję że ją #!$%@?łem,a te dwa miejsca po bokach były wolne jak parkowała (mój to biały).
#bmw #rozowepaski #samochody #pdk
#bmw #rozowepaski #samochody #pdk
Mrs_Agnes +98
Mirki, trzymajcie za mnie kciuki, bo stres, zaraz idę do notariusza podpisać umowę deweloperską na swoje pierwsze mieszkanie - kredyt biorę sama, zakup w #warszawa bez żadnej pomocy rodziców ani państwowych programów, więc boję się jak nie wiem, ale też jestem z siebie dumna.
Dziękuję wszystkim użytkownikom wypoku, którzy udzielali mi rad z kredytem, wyborem mieszkania i poprostu wspierali psychicznie
#rynekpierwotny #nieruchomosci #kredythipoteczny
Dziękuję wszystkim użytkownikom wypoku, którzy udzielali mi rad z kredytem, wyborem mieszkania i poprostu wspierali psychicznie
#rynekpierwotny #nieruchomosci #kredythipoteczny
Nawet w aplikacji na początku nie wiedziałem jak poklikać żeby złożyć ofertę ale udało się xD
Plan uknułem i zrealizowałem srając więc widać, że zarabianie jest dziecinnie proste.
Kosztowało mnie to 1294 zł. Teraz będę siedział i co 10 minut sprawdzał ile zarobiłem xD co 10 minut czy co ile tam jest odświeżane notowanie.
Jezeli ktoś jest ciekawy ile zarobię to proszę o zaplusowanie i co jakiś czas zdam relację jak mi idzie xD
Bo napewno zarobię
#gielda #inwestycje #orlen
Jeszcze chciałbym zauważyć, że post piszę w równą rocznicę tego kiedy pokazałem wykopowi mój nos do inwestycji inwestując w kryptowaluty:
https://www.wykop.pl/wpis/39610285/jak-mawial-pan-jerzy-urban-niespodzianka-#!$%@?/
@pijekubusplay: ktoś ostatnio napisał że kupił 600 akcji cd projekt po 300zł xd
@konradowski: byłeś blisko ale powinno się kupić CDA, ludzie będą stare filmy oglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czachaaa: o to Twoje było, nawet plusowałem. dobry śmiech miałem xD