Aktywne Wpisy
dondon +123
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
McBreed +35
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Nawet w aplikacji na początku nie wiedziałem jak poklikać żeby złożyć ofertę ale udało się xD
Plan uknułem i zrealizowałem srając więc widać, że zarabianie jest dziecinnie proste.
Kosztowało mnie to 1294 zł. Teraz będę siedział i co 10 minut sprawdzał ile zarobiłem xD co 10 minut czy co ile tam jest odświeżane notowanie.
Jezeli ktoś jest ciekawy ile zarobię to proszę o zaplusowanie i co jakiś czas zdam relację jak mi idzie xD
Bo napewno zarobię
#gielda #inwestycje #orlen
@Czachaaa: #analfabetyzm
@Czachaaa a czy KOŃ ZWALONY?
@dzieju41: Tak pomylilem, juz wyzej to napisalem, ze mialem stare informacje. Pozdrawiam