Wpis z mikrobloga

  • 2
@geuze o hui, serio sprowadzasz suszone makarony z Wloch? XD

To jakby mowic ze Tyskie #!$%@? i chwalic sie Bud Lightem z USA, bo sie cos slyszalo ze piwo z USA najlepsze xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hasz5g: suchy makaron jest git. Kupuję online, wychodzi taniej niż de cecco albo jakieś inne włoskie marki w markecie, a mąkę gdzieś i tak muszę kupić. Moim zdaniem totalnie nie warto robić własnego, świeżego makaronu, a mrożony świeży to już w ogóle żart xD

Jak dla mnie taka Lubella w ogóle nie ma podejścia i mega łatwo się rozgotowuje. Poza tym nie mieszkam w Polsce, próbowałem wielu suchych makaronów i jak
  • Odpowiedz
@geuze kuzwa woze prawie codziennie ta #!$%@? mąkę tylko, że w workach 25kg (°°
Gastronomię też #!$%@? bo robią zapasy po 30 worków (°°
  • Odpowiedz