Wpis z mikrobloga

@freduis: O co chodzi? Jest gruba, nie ukrywa tego dodając zdjęcia samej buzi. Jest tego świadoma. Grubi ludzie nie mogą się zakochać? Może tez pozna jakiegoś grubaska i sobie będą żyć szczęśliwie, albo się zmotywują do zmiany stylu życia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
@freduis: Rozumiem, że nie jest w Twoim typie, ale w jaki sposób upoważnia Cię do wrzucania tu jej zdjęć? Nie ma prawa do miłości, bo Ty wolisz szczuplejsze dziewczyny?
  • Odpowiedz
@Curus_Bachleda: Nie ma wymagań ale głównie dlatego, że uwaga jest gruba natomiast z normalną wagą zapewne by jakieś były. W ogóle z takim stanem zdrowia to ona nie związku powinna szukać tylko lekarza, bo qurwa sorry ale to jest dramat. W jakim stanie ona musi mieć kolana i kręgosłup?
  • Odpowiedz
@Curus_Bachleda:

AKTUALNIE nie ma.

Wpisanych w profil.( ͡° ͜ʖ ͡°) Zresztą to, że jest gruba nie znaczy, że nie może mieć wymagań. Najpierw mnie pouczasz, że się z niej nabijam potem sam to robisz.( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@freduis: nigdzie nie napisała, że szuka wysportowanego i wysokiego samca alfa 11/10
+ dystansik i świadomość, że jest gruba xD

sam jestem niski i często gniłem w swoim opisie, że muszę mieć dystans do siebie, bo nie mam za daleko do podłogi i nie narzekałem na lajki xD
  • Odpowiedz
@Curus_Bachleda: I co mam jakiemuś chłopowi wbić na konto i ustawić auto cenzurę? Ja nic złego o niej nie napisałam więc doszukujesz się po wszystkich osobach we wpisie, których tu zaraz może być 5000. A jak masz problem z jakimś postem to się przyczep do autora posta, albo zgłoś.
  • Odpowiedz