Aktywne Wpisy
rzezbiarka +22
Chciałabym wynająć mieszkanie w Toruniu, co myślicie o takim ;)? Wygląda na ciekawe. Podobają mi się te obrazy nad kanapą!
https://www.otodom.pl/pl/oferta/2-pokojowe-falata-warto-nizsza-cena-ID4jrbX.html?_ga=2.255751054.703026828.1676575283-439449010.1676575280
#danielmagical
https://www.otodom.pl/pl/oferta/2-pokojowe-falata-warto-nizsza-cena-ID4jrbX.html?_ga=2.255751054.703026828.1676575283-439449010.1676575280
#danielmagical
LetMeStay +4
Nigdy nie widziałem na żywo nagiej kobiety. #przegryw
Ludzie trochę odpowiedzialności bo już tam ciul ze mną ale mam starszych schorowanych rodziców którym muszę pomagać i nie chcę ich narażać.
#koronawirus #2019ncov #pracbaza
Teraz się śmieją, ale jak miasto zostanie objęte kwarantanna i paru z nich umrze to nie będzie im do smiechu
Komentarz usunięty przez autora
Ja będąc potężnym chadem akceptuję Cię, bądź wolna i mądra (づ•﹏•)づ
@wykop14
@htc420
@Anandani
Co śmieszniejsze te same osoby chciały zablokować mój urlop w Hiszpanii dwa tygodnie temu, a teraz problem ich nie dotyczy niby.
Oby ksywa koronawirus do mnie nie przylgnęła na stałe ☺️
SMOGIEM #!$%@?? A TO SE OLEJU RZEPAKOWEGO WLYJE
Nawet jak 20 osób by miało być chora to nie chce by 21 osobą był ktoś mi bliski
@Anandani: Dokładnie tak. I jest to niesamowicie irytująca cecha -.-
Nie spotkałem nigdy nikogo kto mycie rąk by traktował jak głupotę, co do reszty jak niby otworzyć drzwi bez dotykania klamki. A kwestię przywitania to zapewniam cię że wszędzie jest tak samo.
Jeśli ktoś Ci podaje rękę to niegrzecznie jest mu nie podać swojej, chyba że mówisz że okres grypy i nie chcesz zarażać/być zarażonym to wtedy każdy zrozumie. Jak nie zrozumie to znaczy że to ty masz
I teraz błądzisz, żeby wybrnąć z sytuacji. OP właśnie takie odchodzenie od normy opisał, a ty się do niego #!$%@?łeś bezsensownie, po czym piszesz to samo tylko od drugiej strony.
@haaryballs: zaznacz fragment, w którym OP opowiada, że wszyscy w Polsce robią
I ja też zaznaczyłem w pierwszej wypowiedzi, że to u Niego musi być źle, a nie wszędzie, więc nie negowałem tego.