Wpis z mikrobloga

Jak w tym kraju ma być dobrze, jak częste mycie rąk, nie łapanie za klamki i nie podawanie ręki na powitanie traktowane jest jak jakiś wymysł nie z tej ziemi i powody do ciągłych żartów w pracy.
Ludzie trochę odpowiedzialności bo już tam ciul ze mną ale mam starszych schorowanych rodziców którym muszę pomagać i nie chcę ich narażać.

#koronawirus #2019ncov #pracbaza
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MikeValley: Polacy mają taką jedną wspólną okrutna cechę "a co ludzie powiedzą". Nawet mycie rąk wg zaleceń WHO to dla nich wymysl "bo co ja będę przy ludziach jakieś szorowania między palcami robil". I tak jest że wszystkim niestety
  • Odpowiedz
  • 2
@haaryballs Czy ja oceniłem cała Polskę? Stwierdzam, że tam gdzie mieszkam jest takie podejście rozumiem, że tam gdzie mieszkasz wszyscy zachowują się tak jak pan WHO przykazał więc tylko winszować ci tego
  • Odpowiedz
@MikeValley: ale piepszycie, chyba myślicie że gdzieś indziej żyją same czysciochy, chyba widać gdzie ten syf się najbardziej roznosi, i co ciekawe nie są to środowiska ruralne a jednak uzbrojone w jakiś tam sanitariat ośrodki miejskiej, aglomeracje.
  • Odpowiedz