Aktywne Wpisy

mirko_anonim +355
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno
Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a od żony tylko słyszę: "nie martw się, coś wymyślisz". Firma którą budowałem przez 7 lat, a która to posiadała autoryzację jednego z producentów elektroniki, wypowiedziała nam umowę z 14-dniowym okresem wypowiedzenia. Zwalnianie 15 pracowników, pomoc w znalezieniu im nowej pracy, wypowiedzenie lokalu, mediów, usług itd. To wszystko spoczywa teraz na moich barkach. Ktoś pewnie zapyta o powód rozwiązania umowy, że napewno
Operator_imadla +98
Buduje dom i na wszystkich majstrów i wszystkie ekipy budowlane tylko pan koparkowy pan Studniarz numer 2pan elektryk i pan Dekarz nie s---------i roboty. Budowlańcy pobudowali Krzywe ściany, było trzech hydraulików jeden gorszy od drugiego, k---a mam 33 lata i w rok od zera siwizny do 15% łba białego. Ofc dom nie jest skończony i założyłem sprawę w sądzie głównemu wykonawcy. Blok w ktorym mieszkam jest z 1955 roku i na bank

Ludzie trochę odpowiedzialności bo już tam ciul ze mną ale mam starszych schorowanych rodziców którym muszę pomagać i nie chcę ich narażać.
#koronawirus #2019ncov #pracbaza
SMOGIEM N--------A? A TO SE OLEJU RZEPAKOWEGO
Nawet jak 20 osób by miało być chora to nie chce by 21 osobą był ktoś mi bliski
@Anandani: Dokładnie tak. I jest to niesamowicie irytująca cecha -.-
Nie spotkałem nigdy nikogo kto mycie rąk by traktował jak głupotę, co do reszty jak niby otworzyć drzwi bez dotykania klamki. A kwestię przywitania to zapewniam cię że wszędzie jest tak samo.
Jeśli ktoś Ci podaje rękę to niegrzecznie jest mu nie podać swojej, chyba że mówisz że okres grypy i nie chcesz zarażać/być zarażonym to wtedy każdy zrozumie. Jak nie zrozumie to znaczy że to ty
źródło: comment_15839264422FIkaLYFpDfPN7FeN4esdO.jpg
PobierzI teraz błądzisz, żeby wybrnąć z sytuacji. OP właśnie takie odchodzenie od normy opisał, a ty się do niego d-------ś bezsensownie, po czym piszesz to samo tylko od drugiej strony.
@haaryballs: zaznacz fragment, w którym OP opowiada, że wszyscy w Polsce
I ja też zaznaczyłem w pierwszej wypowiedzi, że to u Niego musi być źle, a nie wszędzie, więc nie negowałem tego.