Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
smuteczek2000s +37
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file7088298369503819281
Pobierz![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

Po podłączeniu startera oczywiście alarm, ale po ponownym podłączeniu tylko świeciła kierunkami. Klamki nadal się nie wysunęły.
Bardzo prawdopodobne, że auto będzie jeździć bo przewód zabezpieczający dla strażaków (lewy róg przy zawiasie) był rozpięty, więc to bardzo dobra wiadomość. Po jego podłączeniu generalnie auto zaczęło żyć swoim życiem, pozamykało osłonę chłodnic w zderzaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nadal klamki i bagażnik zamknięty.
Ponieważ było grubo po północy odkręciliśmy zamek maski żeby auto się nie zatrzasnęło (na aukcji miało otwarte drzwi a było już bez kluczyka) i runda druga trochę później ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdopodobnie auto będzie naprawiane u nas i uda się zrobić relacje wideo. No i będzie na sprzedaż.
#blkauto #motoryzacja #tesla
źródło: comment_1583835148GbHkW94MieHtCXeiz1FiEg.jpg
PobierzNiestety jest to duży minus, ale na szczęście jest sporo fanów marki którzy serwisują je na swoją rękę i dzielą się wiedzą
@kinesin1000: Dorobienie kluczyka to żaden problem, ale pewnie trzeba się dostać do środka - w najgorszym wypadku szyba :P
@dwarfguard: Robię relacje na wykopie i chce zrobić wideo na naszego YT więc może być ciężko
@kinesin1000: Uszkodzone lewe koło, błotnik, lampa, drzwi kierowcy i brak kluczyka. Więcej będę wiedział po rozbiórce :)
XD
Tacy ludzie jak ty są właśnie powodem dlaczego handlarze często robią ludzi w c---a
Rozumiem, że ASO ma nadludzi i nadmechaników w warsztacie? Nie chce