Wpis z mikrobloga

@niewieszocb: jestem naprawdę pod wrażeniem, te gnidy już każdego wyrzucą stamtąd. W ten sposób to zaraz polecą i Mann, i Baron, i Niedźwiecki. Szkoda szczempić ryja, w sumie i tak już dawno odpływam od trójki bo staje się niesłuchalna. Tylko brak mi będzie tego kontaktu z takimi osobami...
  • Odpowiedz
@Precypitat: cóż napisać? Mi została Szydłowska, Mann i Strzyczkowski

Ciekaw jestem czy Mann dziś w swojej audycji, którą ma o 22:00 czegoś nie wspomni o Ani, a wiele razy już mu się zdarzało krytykować dyrekcję
  • Odpowiedz
@BrittaAndersson: dno straszne czepianie się że ktoś w radiu nie umie mówić?
Następni będą kierowcy nie potrafiący jeździć?
Litości...
Poza tym akurat mam niewielkie znajomości zakulisowe i wiele osób potwierdzało, że ta Pani musiała mieć duże plecy, bo kompetencji wyraźnie brakowało.
  • Odpowiedz
@Robercig: weź się schowaj z tą krytyką dykcji, laska normalnie mówi, a ludzie sobie z d--y wzięli tę krytykę i coś pieprzą bez sensu xD to w taki sposób to i Mann nie umie mówić i Kaczkowski charcze. Nie mówiąc już o nowych wspaniałych redaktorach jak semka.
  • Odpowiedz
@Robercig: Ona mówiła fantastycznie. Miała drobną wadę wymowy, która na rozumienie tego, co mówi nie wpływa. Nie rozróżniasz?
Ja zaś mam znajomości zakulisowe, gdzie wiele osób potwierdzało, że jej kompetencje były fantastyczne.
  • Odpowiedz
@Robercig Radio to nie tylko dykcja ale też osobowość, umiejętność budowania zdań, wiedza. Jak dla mnie to ta delikatna wada wymowy dodaje jej wręcz uroku. No i skoro czepiamy się że ktoś w radio nie umie mówić, to dlaczego do prowadzenia Salonu politycznego zatrudnili Lisickiego który tym bardziej nie potrafi mówić (i nie chodzi mi tu bynajmniej o dykcję czy czystość wymowy)?
  • Odpowiedz
@BrittaAndersson: SKUUUUUUSRYSYNYYYYYYYYYY! (°° (°° (°° (°° (°° (°° (
  • Odpowiedz