Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +137
Rzeszów, wiosna 2012 r. Niedawno Tusk ogłosił, że wszyscy będą pracować do 67. roku życia, w wielu regionach Polski zaczynają się poszukiwania gazu łupkowego (jak się okaże, bez powodzenia), za chwilę usłyszymy Koko Euro spoko i będziemy oglądać kompromitację drużyny Smudy. Pamiętacie?
#polska #nostalgia
#polska #nostalgia
Tekicik 0
Na jakiej wysokości robiliście blaty w kuchni będąc wysoką parą? Mam 203 wzrostu, mój #rozowypasek 194 i zastanawiamy się czy 115 cm byłoby ok? Na jakiej wysokości dać wtedy górne szafki? Ktoś ma doświadczenie?
#remontujzwykopem #zwiazki
#remontujzwykopem #zwiazki
#trojka #trojkapolskieradio
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2739360452826399&id=829719727123824&ref=opera_for_android_speed_dial
Tak, już jej nie ma
Ciekaw jestem czy Mann dziś w swojej audycji, którą ma o 22:00 czegoś nie wspomni o Ani, a wiele razy już mu się zdarzało krytykować dyrekcję
Następni będą kierowcy nie potrafiący jeździć?
Litości...
Poza tym akurat mam niewielkie znajomości zakulisowe i wiele osób potwierdzało, że ta Pani musiała mieć duże plecy, bo kompetencji wyraźnie brakowało.
Ja zaś mam znajomości zakulisowe, gdzie wiele osób potwierdzało, że jej kompetencje były fantastyczne.
Nie zdziwi mnie, gdy po tym zwolnieniu, sam odejdzie.