Aktywne Wpisy
D00msday +14
A więc podsumujmy skutki ukraińskiego euromajdanu:
- poziom życia ponad 2x niższy, niż w Rosji,
- współczynnik dzietności na poziomie 0.7,
- przeniknięcie toksycznej, feministycznej ideologii z zachodu na Ukrainę,
- pełnoskalowa wojna z Rosją bez perspektyw na odniesienie zwycięstwa.
- przymusowy pobór mężczyzn do armii i zakaz opuszczania przez nich kraju nawet do kilku lat po zakończeniu wojny.
#ukraina #rosja #wojna #pieklomezczyzn
- poziom życia ponad 2x niższy, niż w Rosji,
- współczynnik dzietności na poziomie 0.7,
- przeniknięcie toksycznej, feministycznej ideologii z zachodu na Ukrainę,
- pełnoskalowa wojna z Rosją bez perspektyw na odniesienie zwycięstwa.
- przymusowy pobór mężczyzn do armii i zakaz opuszczania przez nich kraju nawet do kilku lat po zakończeniu wojny.
#ukraina #rosja #wojna #pieklomezczyzn
Ana77 +16
Widzę, że śmiejecie się, że Korea Północna zbroi Rosje. Ja nie wiem czy wy kiedykolwiek czytaliście jak bardzo zmilitaryzowanym państwem jest Korea? Jest uzbrojona po zęby i produkuje masowo pociski, dlatego Południowa tak sie obawia. Broń plus fanatycy ( i niewolnicy) służący w wojsku nawet 10 lat, w tym oczywiscie kobiety. Taka ciekawostka...
#ukraina #koreapolnocna #wojna
#ukraina #koreapolnocna #wojna
Ja bym podzieliła jeszcze na pół, teraz to apartament ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Testobiron: chyba nie szukales mieszkania w Warszawie :)
@spidero: Patrzyłem tylko z ciekawości jak sąsiedzi wrzucali oferty wynajmu na forum i ceny są niesamowite, jak dla mnie to są po prostu zaporowe. 3k miesięcznie za większą kawalerkę to jest jakaś paranoja na rynku nieruchomości. Gdybym nie miał własnego to nie opłacałoby mi się tutaj mieszkać, bo bym pracował na sam haracz dla najemcy lokalu.
Mieszkałem w Dongen (Holandia) z parką która dom kupiła o wynajmowali pokoje, #!$%@? jaki tam był mróz to głowa mała, jak się zorientowali że mam farelke w pokoju to chcieli mi podnieść czynsz o 50€ xD za pokój wielkości mniejszego grobu już płaciłem 300€ .
Wprowadziłem się