Aktywne Wpisy

scully +50

Dobre sranie i brak kolacji. Kostka smalcu dzisiaj jedzie kupić sobie rower stacjonarny coby przy konsoli palić fata. Bo kostka smalcu ma cel. Jak każdy grubas na początku ambicje ponad sufit. Zobaczymy potem. Kostka smalcu walczy
#igrzyskabebzonow #redukcja
#igrzyskabebzonow #redukcja
źródło: temp_file5152379415198376924
Pobierz

Podjeżdżam dziś swoją rdzewiejącą Mazdą tankować ropę a za mną w kolejce .... moje byłe W124 2.5 diesel 1991 r.
Użytkowałem go w latach 2010-2015. Garażowany w wynajętym specjalnie na to garażu murowanym. Zawsze olej i filtry na czas. Nigdy nie pałowany na zimnym. Dwa razy w tych latach u lakiernika żeby wychodzące niewielkie purchle usunąć. Najdalej zawiózł mnie z Rzeszowa do Pragi (750km). Nie miał turbiny, ani DPFa, ani EGRa, ani wtrysków, ani dwumasy, ale pomimo, że był wołowaty (90KM i 1390 kg masy własnej) to był super cichy w środku, niezawodny i bajecznie amortyzowany.
A dziś ujrzałem obraz rozpaczy:
-przednia szyba pęknięta w dwóch miejscach rysy na 70 cm
-drzwi od kierowcy nad listwą całe w bąblach żre rdza
-silnik pracował jakby miał wypaść za chwilę z komory: trząsł się, piszczało coś, coś dzwoniło, coś skrzypiało - d r a m a t.
Po mnie miał go gość który do niego dołożył doinwestował, ale się znudził po roku czy coś i sprzedał. I ten kolejny ch00j tak go zniszczył i zadniedbał. Ten samochód konał, mówię Wam. Że też dziad yebany nie mógł sobie na tyranie kupić q--a matiza czy jakiegoś lanosa, okulara czy innego wozu drabiniastego.
Smutek i żal.
Foto z roku 2011 gdy jeździł u mnie.
#motoryzacja #samochody #feels
źródło: comment_1583524745Fw6EPVKn1C5GErJgl6CXve.jpg
Pobierzźródło: comment_1583524881Ive3UofM0dKlMr63JnZBY9.jpg
Pobierzźródło: comment_1583524920IhdHidhT2lC50gmCsLx99z.jpg
Pobierz@snwptest: xDDD
Ja tam się z piezoelektrycznych cieszę, ładny zarobek
@snwptest: O ja p------e....
Przy takiej masie bez 130KM nie ma co podchodzić nawet.