Wpis z mikrobloga

Uber Eats - kody na darmowe dostawy oraz do 70% zniżki

70% zniżki:
Promocja jest ważna w dniach 6 marca - 20 marca 2020,

Kod: ZNIZKA35 lub 35PLNZNIZKA
Maksymalna wartość zniżki wynosi 35 PLN.

----
Darmowa dostawa:
Promocja jest ważna do 15 marca.
Minimalna wartość zamówienia to 30 PLN.

Kody:
- FDEATS1
- FDEATS2
- FDEATS3
- FDEATS4

- ZAMOW01
- ZAMOW02
- ZAMOW03

- DOSTAWA01
- DOSTAWA02
- DOSTAWA03
---
Aby wprowadzić kod wystarczy w aplikacji UberEats w menu wybrać zakładkę Profil, następnie Promocje oraz nacisnąć Dodaj promocję, należy wpisać kod promocyjny oraz kliknąć Dodaj promocję.

Oczywiście często kody nam nie wejdą na konto, dla jednego jest dostępne, dla drugiego nie, to wielka zagadka jak Uber to sprawia, że akurat dla Waszego konta jesrt dany kod ważny

#ubereats #promocje #kodyrabatowe

PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje 1159 mirków. Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na 940 złotych - na np. Booking, Airbnb, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami etc.
LubieKiedy - Uber Eats - kody na darmowe dostawy oraz do 70% zniżki

70% zniżki:
...

źródło: comment_1583506325XrfZ4jq1NV6w0Ob3YCYL5s.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście często kody nam nie wejdą na konto, dla jednego jest dostępne, dla drugiego nie, to wielka zagadka jak Uber to sprawia, że akurat dla Waszego konta jesrt dany kod ważny

@Oastry: @Chicane: dlatego dałem na końcu bo często tak jest, osobiscie sam dostałem maile z kodami powyżej a tylko znaleziony DOSTAWA03 mi wszedł ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@LubieKiedy: na jednym koncie weszło, na drugim nie (tym najcześciej używanym). Trzeba mieć kilka smartfonów, prepaidów i kart płatniczych żeby jeść cały tydzień w cebulackich cenach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nukey: Pamiętaj, na jedno Android Device ID max 3 konta i na jeden numer karty płatniczej max 3 konta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem blokują konta na start.
  • Odpowiedz