Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy samodzielne założenie rolety czyni mnie julką? #przegryw
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Czy zauważyliście coś niepokojącego, na tym filmie? Tak! Zgadliście! Wy bystrzaki.
Kursant jest wysoki, z dobrą twarzą i czarnymi włosami. Wysoki brunet = ideał większości P0lek.
Facet gada maksymalne głupoty, niczym upośledzony. Zachowuje się jak totalny idiota, a mimo to dziewczyna chce rozmawiać. Według PUA-sów to jego zachowanie tworzy atrakcję. Są totalnie ślepi na to, że to jego wygląd tworzy atrakcję!
Gdyby łysiejący manlet podszedł do tej kobiety i powiedział - "Ach! Super fajnie wyglądasz" to laska wezwałaby ochronę centrum handlowego, albo zadzwoniła po policję by go aresztowała za napastowanie. Będąc brzydkim mężczyzną, same twoje istnienie jest dla kobiet przestępstwem!
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski ##!$%@? #tfwnogf #incel #p0lka #wyglad #takaprawda #chad #bluepill #pua
@Blackpill_RAW: kobiety nie wiedza nawet ze sie istnieje, no chyba ze cos chca
@Blackpill_RAW: to nie ma prawa sie udac, chcialbym zobaczyc goscia ktory jest nieatrakcyjny i przeszedl przemiane i wyrywa na ulicy
Komentarz usunięty przez autora
Nie jestem zadnym wysokim brunetem, po prostu mam #!$%@? w uprzedzenia i magiczne triki, ktos mi sie podoba -> zagaduje -> nie wychodzi? trudno, widocznie nie pasujemy do siebie -> zycie idzie dalej
Super tekst, na pewno facet o nawet przeciętnej urodzie po takim czymś znajdzie sobie kogoś wartościowego. W ogóle taki rodzaj podrywu mnie odstręcza, ale to inna kwestia już.
Ogólnie zapraszam zerknąć jakie wyniki osiąga pewny siebie gość, który nie wygląda zbyt ciekawie. PS w pełnej wersji z tego co pamiętam prowadzący pyta babki, która nie kliknęła klawisza o zanie i powiedziała "zeby nie było mu przykro". Także iks de.
Oczywiście dostaje bluepillowy Feedback od swojego coacha
Odsluchajcie od 9:01
Feedback w blackpillowej wersji brzmiałby:
„Wiesz co jest najlepsze? Ten sam powód co ostatnio NIE SPODOBAŁA SIĘ JEJ
Mimo wszystko dalej uważam że z tych całych trenerów uwodzenia to Rafał jest najrozsądniejszy