Wpis z mikrobloga

Już od jakiegoś czasu odechciewa mi się wszystkiego. Nie widzę już w niczym sensu ani wizji, że w przyszłości będzie lepiej. Co z tego, że mam jako tako życie towarzyskie, skoro dla tych płodnych Julek jestem tylko w najlepszym wypadku kolegą.
S--s tylko 2 razy na farcie na tinderze, dzięki manipulacji z przeciętnymi laskami, w czasie ruchańska nie było widać w ich oczach pożądania do mnie. Zapewne tak wygląda s--s w większości związków. To musi być upokarzające. Kiedyś jeszcze marzyłem, chciałem żyć hedonicznie, teraz już tylko anhedonia, prawdopodobnie kilka zaburzeń psychicznych i ogólny bezsens. Jedyne dziewczyny jakie okazały mi zainteresowanie i chęć potencjalnego związku to brzydkie i grube lub jakieś z defektami typu garb, czyli ogólnie rzecz biorąc laski o kilka punktów niżej ode mnie w stali Stooleya 1-10. Mam prawdopodobnie osobowość dyssocjalną, ciemną triadę etc, ale w kwestii lasek nie będąc Chadem to g---o daje. Umiem żyć wśród ludzi, bo ubieram odpowiednią maskę do danej sytuacji i mówię im to co chcą usłyszeć. Życie zwykłego faceta poniżej 8/10 to tylko cierpienie i rozczarowanie. Nie chce mi się żyć już w sumie, sam nie wiem czemu to nadal ciągnę, może to przez resztkę nadziei na lepsze jutro, która gdzieś we mnie siedzi. Pewnie pożyje jeszcze z 50-60 lat, ehh to będzie udręka, jeśli się nic nie uda zmienić. Życie towarzyskie, gdy te hot laski mają Cię tylko za kolegę, a nie gościa na nocną przygodę to najgorszy blackpill jaki można dostać w mordę.

#rozowepaski #niebieskiepaski #s--s #psychologia #psychiatria #tinder #blackpill #przegryw
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Życie towarzyskie, gdy te hot laski mają Cię tylko za kolegę, a nie gościa na nocną przygodę to najgorszy blackpill jaki można dostać w mordę.

@Felixu: Mylisz się. Kolejne ciagle chcą się tylko ze mną bawić, same wprost mówią, ze nie chcą się wiązać. To największy ból bo chciałbym po prostu mieć kogoś na stałe kto mnie kocha.
  • Odpowiedz
S--s tylko 2 razy na farcie na tinderze,

@Felixu: jeżeli udało Ci się bez związku wyrwać i wyruchać 2 dziewczyny z tindera to p--------j się mocno w łeb, bo to oznacza, że masz spokojnie warunki na to by znajdując odpowiednia niszę znaleźć coś normalnego i stałego w realu. Tinder to jest szukanie ruchania na najwyższym poziomie trudności, więc jak sobie poradziłeś tam i to 2 razy to nie powinieneś szukać
  • Odpowiedz
Nie chce mi się żyć już w sumie, sam nie wiem czemu to nadal ciągnę, może to przez resztkę nadziei na lepsze jutro, która gdzieś we mnie siedzi. Pewnie pożyje jeszcze z 50-60 lat, ehh to będzie udręka, jeśli się nic nie uda zmienić. Życie towarzyskie, gdy te hot laski mają Cię tylko za kolegę, a nie gościa na nocną przygodę to najgorszy blackpill jaki można dostać w mordę.

@Felixu:
  • Odpowiedz