Wpis z mikrobloga

@Nadrill: szukaj z dwoma mieszadłami, bo jeden potrafił zostawiać ciasto na brzegach. Mam najzwyklejszy Camry za 200zl i daję radę. Chleby wychodzą w stylu bułki paryskiej, takie bardzo "lekkie" ale to zapewne kwestia przepisu.
@Nadrill: praktycznie w ogóle nie ma pracy. Wszystko od razu do maszyny, włączasz i koniec. Samo wymiesza, wyrośnie i upiecze. Haczykiem wyciągasz mieszadła z chleba i koniec. Z myciem nie ma problemu, wystarczy odmoczyć. Na początku głośniejsze, jak miesza, później bezgłośne. Podkreślam, mam zwykły, niedrogi. Droższe może chodzą do Biedronki po składniki. ;)
@Nadrill: a pieczesz już chleb czy tylko masz wyobrażenie ze będziesz? Nie chcę Ciebie zniechęcić, tylko większość ludzi kupuje ten sprzęt, używa przez miesiąc i potem ma kurzołapkę.