Wpis z mikrobloga

@marysuistyczna: Bo @megson91 ma do tego prawo, wszyscy hejtują Axelio i podobnież był żałosny. Odmienne zdanie w tej sprawie ma jednak @jennavain, która twierdzi, że chłopak jest bardzo poukładany, walczy o swoje, a @megson91 to kłamczuch. Tak więc proszę nie przeszkadzać, wszyscy chcemy poznać prawdę, a do tego potrzebne jest konfrontacja.
  • Odpowiedz
@Luxik: niech im się żyje długo i szczęśliwie ;)

Jak czuje, że chce zaprotestować, to niech zaprotestuje. Dla mnie teksty "jesteś zerem, żałosna..." itd. jakie tutaj padają z obu stron są przegięciem. Można ocenić zachowanie, można kogoś nie lubić, ale jakąś klasę trzeba mieć ;)

A ja pierwszy wpis odczytałam trochę jako "jestem fajna, Axelio się przysiadł, a jest taki a taki" no i po co to nakręcać... i faktycznie
  • Odpowiedz
Nie no, a tak na poważnie, to imho obie macie trochę racji, Axelio może rzeczywiście jest w porządku, z drugiej strony nie powinno się go obgadywać na mirko.

Poza tym przestałyście sobie skakać do gardeł i ten temat zrobił się strasznie mało bekowy, więc albo znowu zaczniecie sobie w wymyślny sposób wrzucać albo po prostu skończcie tę jałową dyskusję i rozejdźcie się w swoje strony ;-)
  • Odpowiedz
@jennavain: szkoda, że w taki gimbusiarski i niedojrzały sposób, schlebię sobie i stwierdzę, że mimo, że jestem mentalnym gimbusem i mirkowym śmieszkiem, to jednak byłbym w stanie dyskutować na taki temat bez zbędnych emocji i tej całej niedojrzałej otoczki ;-)
  • Odpowiedz