Wpis z mikrobloga

@Nudziarz-Spokojny: powinno byc tak idz do szkoly rozwijaj komorki mozgowe ucz sie przydatnych rzeczy idz na studia z czegos co lubisz i chcesz umiec no chyba ze juz umiesz to co chcesz to do pracy znajdz prace ktora ci daje satysfakcje i w ktorej czujesz sie git albo takowa stworz caly czas pamietaj o tym zeby sie rozwijac bo etap rozwoju trwa cale zycie i kazdy dzien nie tylko szkola i
@Ld93: nawet wg kodeksu pracy masz wziąć przynajmniej raz w roku urlop, który da łącznie 14 dni wolnego, skąd taki pomysł, że połowa społeczeństwa z tego nie korzysta?

No i 20/26 dni rocznie, które musisz wykorzystać do września następnego roku. Ja wiem, że są januszexy, inne rodzaje umów etc., no ale ludzie.
@BrockLanders: Masa ludzi w tym czasie bierze robotę na czarno u szwagra w wykończeniowce, robi remont u siebie na chacie, porządki w ogródku albo nawet i ma wolne ale siedzi przed telewizorem, bo zwyczajnie nie ma hajsu żeby gdzieś pojechać.

Skąd taki pomysł? A no przepracowałem kilka lat (albo mam bliskich znajomych tam pracujących) na niższych szczeblach kariery takich jak fast foody, myjnie, budowy, call center, magazyny i tam może 1%