Aktywne Wpisy
Atreyu +509
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +3
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
Nigdy nie dogonię wieku "młodego kierowcy" a ścigam go już 8 lat.
Prawko zdałem tydzień po 18 urodzinach. Od tego czasu nie porysowałem nawet auta. A na OC zawsze zwyżka w c--j. Jak zdawałem prawko, to OC było wyższe dla ludzi do 23 r.ż. Jak miałeś 24 to zwyżki nie było. Potem jak dobijałem do 23 to zrobili 24, potem 25, potem 26. I co?
Mam 26 lat. W Maju do płacenia OC. Kupiłem auto w końcu na siebie (tak to zawsze na ojca, potem nawet na teścia, byle nie płacić 2k). No i cyk. Wyliczam sobie OC na tych wszystkich mubobi, sruk, mfind i innych. Wszędzie 1200-1500. Ale mówię... dołożę sobie rok na kark.
I co? Nagle 700-800zł się zrobiło!!! K---a no nie dogonię tej j-----j zniżki. Jaki ze mnie młody kierowca. Mam prawko od 8 lat. Przejechałem 100.000 km w kilku własnych (nie no dobra ... TATY) i nie własnych samochodach ale dalej jestem "młody i głupi".
Wkurza mnie to. To stygmatyzacja i trzeba to pod jakiś paragraf dać. Ile można czekać aż mi spadnie zwyżka za wiek? ILE!
#boldupy #gorzkiezale #ubezpieczenie #motoryzacja #samochody
@poczekaj: Debil narobi krzywdy nawet
Hondy Oc ogarnął z 1200 na 750 ? + bon do biedry x
Volvo z 1200 ? Na 1 k
Od 2-3 lat wsio na czas mi ogarnia