Wpis z mikrobloga

To jest niesamowite jak JEDNA osoba nagrywająca w wolnym czasie filmiki na youtubie zmieniła zakompleksioną mentalność Polaków.

Gdyby nie Testoviron polski internet nie istniałby w takiej formie jaką obecnie znamy.

Testoviron to zdecydowanie jedna z najważniejszych i najbardziej wpływowych postaci XXI wieku.

#testoviron #karachan #polak
Clefairy - To jest niesamowite jak JEDNA osoba nagrywająca w wolnym czasie filmiki na...

źródło: comment_1583017019xHsqAXk7XhJkYjuPZNDSbW.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@Clefairy: jeszcze przed nim był sage, ale nie uderzał tak mocno w kompleksy Polaków, a ludzie myśleli, że to taki humor. Dopiero testo był głośny, bo nawet nie krył, że sra na Polskę i Polaków xD
  • Odpowiedz
@Clefairy: wedlug mnie gość który mówi otwarcie, ze sra na Polaków nie powinien zaslugiwac na szacunek ani przyklask. Ale chyba musi mieć trochę racji skoro tyle s--------n go traktuje jak boga
  • Odpowiedz
myślę że przeceniasz, ja nigdy nie słyszałem o gościu, znam tylko z wpisów na mirko, i obstawiam że jest mnóstwo takich ludzi.

@hitherto: To że jego nie znasz nie znaczy że nie przebił się do świadomości internetowej bo wiele jego tekstów albo sytuacji jest wiralami po dziś dzień. To Testo wymyślił np małpę Polaka czy słynne „w Polsce jak w lesie”
  • Odpowiedz