Aktywne Wpisy

marek2092 +99
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nowy update a w nim screenshot Warsawy. Szczerze mówiąc? Jestem lekko zawiedziony...
Z tego co kojarzę to wszystko leci poprzez jakieś skomplikowane obliczenia na podstawie MS Azure we współpracy z mapami Bing.
Uruchamiając mapy Bing i centrując widok na PKiN w Warszawie widzimy cień, na screenie z gry - widać ten cień.
Co do mojego niezadowolenia:
Patrząc na screeny z innych miast typu Nowy Jork, Paryż itd. wszystko wyglądało wręcz idealnie. W przypadku Warszawy jest to co najmniej średnie. Cień który wygląda jak brak tekstury, Złote Tarasy które wręcz nie istnieją, Intercontinental który jest w złym miejscu.
To po lewej to Marriot?
#flightsimulator #fs2020 #fsx #xplane #p3d #gry #pc
źródło: comment_1582928881f7LVmyryv9un4cXaShJPY2.jpg
PobierzAle pamięć mam słabą wiec lepiej zweryfikować :(
Gdyby korzystali z google to byłoby dużo lepiej. A tak to mamy wymodelowany ręcznie pałac kultury i losowe budynki.
Reasumując całkiem prawdopodobne, że nad Warszawą spędzono mniej czasu
Czyli koniec końców można powiedzieć, ze latamy nad Ortho-scenariuszu w nowym MFS...
No dokładnie latamy nad Ortho + autogen z w miarę pasującymi kształtami budynków. Z tego co zrozumiałem tak właśnie ma wyglądać latanie offline. Ogólnie ten autogen wygląda naprawdę ładnie jak na obecne standardy flight sim'ów. Do tego drzewa zaczynają wyglądać naprawdę świetnie - nie są już bezkształtną masą jak
Da się jakoś na lewo polatać? :P
Ciekawe czy IP również przypisują pod daną kopie.
Mirku, czy jesteś w stanie zapostować jakieś Warszawskie fotki? ;>
@Illidan-Stormrage: jestem, ale złamałoby to umowę poufności. Musiałbym taką fotkę wrzucić na forum FS'a i mógłbym jedynie liczyć że MS zdecyduje się ją opublikować. Gra (co pewnie widziałeś) wyświetla watermarki niemal w każdym możliwym miejscu z moim nickiem - więc pewnie szybko straciłbym dostęp gdyby taki screenshot wypłynął w net.
W sumie to zaraz usiądę i powrzucam trochę zdjęć polski na
Podeślę Ci malutką listę która najbardziej mnie interesuje : )
Poczekajmy, oby się zmieniło dużo : )
Na ostatnich screenach były nawet żyrafy więc ciężko uwierzyć że stolica jednego z większych państw Europy nie byłaby odwzorowana. Być może w alfie tylko część mapy jest tą docelową, a reszta to tylko modele jak z offline.
No i pytanie,
Osobiście w Xplane dużo latam nad US/Kanada,
Skupiają się pewnie nad największymi potęgami ( ͡º ͜ʖ͡º)