Aktywne Wpisy
wqeqwfsafasdfasd +250
Podawajcie swoje przykłady "genialnych rad" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
#kuchcikmorski #gotujzwykopem #jedzzwykopem #pracbaza
@cruc: Zależy czy dobrze gotuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ps. Smacznego
Wybaczcie, że dopiero wrzucam przepis, ale miałem dziś od cholery roboty w kuchni.
Kiedyś zupy rybnej bym nie ruszył, ale odkąd podłapałem ten przepis od teściowej to jest w moich top 5. Wydaje mi się, ze właśnie jest trochę w stylu węgierskim.
Kupujemy tuszki paru ryb najlepiej różnych. Czyścimy je, filetujemy mięso, a pozostałości
to znaczy kiedy? xd dwie godziny starczą?
i jeszcze takie pytanko ile mniej więcej gramów ryby na litr wody? jak wrzucę 1,5kg ryby na pięciolitrowy gar zupy to będzie git?