Aktywne Wpisy
bibi__ +287
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Link do znaleziska - Jak XII-wieczne Chiny znalazły się na krawędzi rewolucji przemysłowej
Zachęcam do wykopania!
Poniżej wołam osoby, które wyraziły chęć otrzymywania powiadomień o nowych wpisach.Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Zachęcam również do obserwacji pierwszego tagu, którym opatrzone zostało linkowane znalezisko (tag autorski - historykon)
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i subskrybowania mojego kanału historycznego na YT ➡️ Andrzej Włusek - Historia poza horyzont
Jeśli podobają Ci się moje filmy i uważasz, że powinienem rozwijać dalej kanał to zostań moim patronem na patronite ➡️ który znajdziesz TUTAJ
Dodatkowe Tagi: #qualitycontent #ciekawostkihistoryczne #zwyczaje #swiat #liganauki #zainteresowania #swiatnauki #rewolucja #przemysl #gospodarka
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
@sropo: JEst to nie zgodne z regulaminem :P
.. urka państwo Izrael który bezprawnie okupuje tereny Palestyny, ale opinia publiczna ma to w dupie i pozwala na czystki etniczne"