Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +248
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +188
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Koronawirus Wlochy. Cisza, spokój i nagle jeb weekend 229 zakażonych, 7 ofiar, kilkanaście ognisk i miast odciętych od świata, nikt z zarażonych nie był w Chinach, nie wiadomo kto jest pacjentem zero. Panika, puste sklepy...
#koronawirus #2019ncov #niemcy #wlochy
Wlosi nie. Do tego w miejscowosciach turystycznych to juz w ogole, odpowiednik naszych gorali :P
Turysta wraca z Chin
_hehe na lotnisku mi temperaturę zbadali debile, Polska nie jest gotowa na epidemię
Turysta nie ma mózgu, nie nosi maseczki, nie zgłasza się na badania, wraca z rodziną do domu, puszcza dziecko do żłobka, on i jego żona śmigają do pracy w korporacji. Miesiąc później pół Polski chore
no mówiłem, ekhu ekhu, że Polska nie jest gotowa_
Turysta wraca z Chin
hehe na lotnisku mi temperaturę zbadali debile, Polska nie jest gotowa na epidemię
Turysta idzie do szpitala bo martwi się o swój stan zdrowia
Mówią mu, żeby s--------ł
@KubaGrom:
Nie znam się na wirusach ani na mszach, ale wątpliwe wydaje mi się, że jedna osoba byłaby w stanie zarazić 80 osób za jednym zamachem. Nawet jakby stanęła na piętrze kościoła, latała i chuchała po wszystkich to i tak nie sądzę żeby udało jej się wszystkich ochuchać.
@SniffTheShark: Oprócz wojen. Na wojnach zawsze mamy miejsca w pierwszym rzędzie. ¯\_(ツ)_/¯