Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +25
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
#4konserwy #4kuce #codziennystopdewiacji #bekazlewactwa #bekazlgbt
Komentarz usunięty przez autora
@Lukardio: jak miałem ponad tydzień temu pisać o tweecie, który w obecnej chwili istnieje krócej niż 6 godzin?
@Lukardio
Przykro się człowiekowi robi, widząc że internauci nie stosują się do netykiety i nie przestrzegają zasad portali z których usług korzystają.
@wypok312: w jaki sposób regulamin jest rzekomo łamany? Napisać sobie możesz, że słusznie, co nie znaczy, że to prawda.
@wypok312: nie ośmieszaj się. Że Tobie niby na netykiecie zależy powiadasz?
@wypok312: palcem wskazującym to sobie pomachuj lub swoim kolegom od przejmowania tagów, a nie mi
Jak może ci nie odpowiadac propagacja czegoś, co nie istnieje?
To ty personalnie mnie zaatakowałeś i stworzyłeś sobie kolejnego wroga.
Ja sobie spokojnie i ironicznie dłubałem marchewkę na wypoku, nikomu nie wadziłem, a ty razem ze swoją swoją zgrają nie mogliście tego zdzierżyć i się na mnie rzuciliście. Masz więc teraz następną osobę do kolekcji która patrzy Ci na ręce. Nawet neuropa mnie tolerowała, mimo że zawsze byłem obiektywny, ale nie wy, swiętsi nawet od papieża polaka.
@Niezgodny: to nie było do Ciebie. Taguję odpowiednio.
@Niezgodny: I to jest właśnie sprytna taktyka. Jaki koń jest jaki koń jest każdy widzi, ale żeby czasem nie móc krytykować ideologii to osoby jak Ty będą się zarzekać, że propagowanie pewnego światopoglądu nie ma nic wspólnego z
@wypok312: wskaż gdzie. Zaczepiasz mnie pod moim wpisem, to Ci odpowiadam. To co właśnie robisz, to jest owracanie kota ogonem. Jakiego wroga? Nie uważam Ciebie za mojego wroga.
Enviador "nie wie o co chodzi". Wie doskonale, tylko gardzi resztą i śmieje się w twarz. Do czasu.
@wypok312: czyli nie potrafisz wskazać gdzie Ciebie personalnie zaatakowałem. Wskaż proszę gdzie, bo teraz to po prostu piszesz nieprawdę.
Ja zasad obowiązujących na tym portalu przestrzegam, to właśnie dlatego mój ban został skrócony, o co niesłusznie miałeś na discordzie pretensje do, jak to nazwałeś -- **jowej moderacji i nie oszukujmy się -- trochę k--w * * łeś tylko dlatego że zaistniały obiektywne przesłanki uwzgledniające mój krótki
Komentarz usunięty przez autora