Wpis z mikrobloga

@Enviador: No cześć. Widzę że notorycznie łamiesz regulamin Wykopu, co słusznie zauważył
@Lukardio
Przykro się człowiekowi robi, widząc że internauci nie stosują się do netykiety i nie przestrzegają zasad portali z których usług korzystają.
  • Odpowiedz
Widzę że notorycznie łamiesz regulamin Wykopu, co słusznie zauważył

@wypok312: w jaki sposób regulamin jest rzekomo łamany? Napisać sobie możesz, że słusznie, co nie znaczy, że to prawda.

Przykro się człowiekowi robi, widząc że internauci nie stosują się do netykiety i nie przestrzegają zasad portali z których usług korzystają.

@wypok312: nie ośmieszaj się. Że Tobie niby na netykiecie zależy powiadasz?
  • Odpowiedz
@Enviador: Szerzysz nienawiść pod płaszczykiem "zabawy w parasol" i uważasz że w nieskończoność będziesz z reszty robił idiotów, że nie dostrzegają twojej bezczelności i próby obchodzenia regulaminu.
  • Odpowiedz
Szerzysz nienawiść pod płaszczykiem "zabawy w parasol" i uważasz że w nieskończoność będziesz z reszty robił idiotów, że nie dostrzegają twojej bezczelności i próby obchodzenia regulaminu.

@wypok312: palcem wskazującym to sobie pomachuj lub swoim kolegom od przejmowania tagów, a nie mi

Za sam fakt udzielania się z papierowym ludzikiem na tagu #codzienystopblablabla i współuczestniczenia w procesie siania nienawiści i eskalowania homofobicznymi treściami dawno już powinieneś zlecież z rowerka, za właśnie łamanie regulaminu
  • Odpowiedz
@Enviador: Moim kolegom?
To ty personalnie mnie zaatakowałeś i stworzyłeś sobie kolejnego wroga.
Ja sobie spokojnie i ironicznie dłubałem marchewkę na wypoku, nikomu nie wadziłem, a ty razem ze swoją swoją zgrają nie mogliście tego zdzierżyć i się na mnie rzuciliście. Masz więc teraz następną osobę do kolekcji która patrzy Ci na ręce. Nawet neuropa mnie tolerowała, mimo że zawsze byłem obiektywny, ale nie wy, swiętsi nawet od papieża polaka.
  • Odpowiedz
Połowa moich domniemanych kolegów nie są nawet moimi znajomymi, więc nie traciłeś.

@Niezgodny: to nie było do Ciebie. Taguję odpowiednio.

Jak może ci nie odpowiadac propagacja czegoś, co nie istnieje?

@Niezgodny: I to jest właśnie sprytna taktyka. Jaki koń jest jaki koń jest każdy widzi, ale żeby czasem nie móc krytykować ideologii to osoby jak Ty będą się zarzekać, że propagowanie pewnego światopoglądu nie ma nic wspólnego z
  • Odpowiedz

@wypok312: wskaż gdzie. Zaczepiasz mnie pod moim wpisem, to Ci odpowiadam. To co właśnie robisz, to jest owracanie kota ogonem. Jakiego wroga? Nie uważam Ciebie za mojego wroga.

Ja sobie spokojnie i ironicznie dłubałem marchewkę na wypoku, nikomu nie wadziłem, a ty razem ze swoją swoją zgrają nie mogliście tego zdzierżyć i się na mnie
  • Odpowiedz
@Enviador: Znowu udajesz Greka i masz innych za debili. Moderację, innych wykopowiczów i mnie.
Enviador "nie wie o co chodzi". Wie doskonale, tylko gardzi resztą i śmieje się w twarz. Do czasu.
  • Odpowiedz

@wypok312: czyli nie potrafisz wskazać gdzie Ciebie personalnie zaatakowałem. Wskaż proszę gdzie, bo teraz to po prostu piszesz nieprawdę.

Wy czyli ty i reszta osób, które niesłusznie zgłaszały moje post i grafiki zamieszczane na
  • Odpowiedz
@Enviador: Personalny atak, to również zajadła forma zgłaszania moich wpisów, na co mam dowody bo byłeś łaskaw opublikować swoje screeny, które to dokumentują.

Ja zasad obowiązujących na tym portalu przestrzegam, to właśnie dlatego mój ban został skrócony, o co niesłusznie miałeś na discordzie pretensje do, jak to nazwałeś -- **jowej moderacji i nie oszukujmy się -- trochę k--w * * łeś tylko dlatego że zaistniały obiektywne przesłanki uwzgledniające mój krótki
  • Odpowiedz