Aktywne Wpisy
affairz +152
#nieruchomosci PROSZĘ NIE REGULOWAĆ ODBIORNIKÓW to tylko łazienka z mieszkania za 1,6 mln PLN w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rtp_diov +10
Ludzie zaczynają między sobą wymieniać informacje, że podobno zastrzelono jeden obiekt i odzyskano. Kilka osób w USA widziało transportowano ten obiekt w nocy i potwierdzono autentyczność nagrania (ludzie mówią, że widzieli to samo.
Źródło:
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/114edo4/ufo_being_transported_ca_5_north_near_bakersfield/
#ufo #uap
Źródło:
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/114edo4/ufo_being_transported_ca_5_north_near_bakersfield/
#ufo #uap
#film #p0lka
Ale masz rację #p0lka i jej zadowolenie to rzecz nieosiągalna - zawsze będzie jej mało.
Niestety w dawnych czasach te małżeństwa aranżowane były na porządku dziennym zwłaszcza na wsiach.
Twierdzisz, ze ona dostała
mowimy o tym filmie co glowna bohaterka za wszelka cene chce uciec ze wsi, od bycia typowa kura domowa, studiowac, a jakis koles od sasiadow pod koniec sila ja wywozi z powrotem do rodzinnego domu i jest zmuszona klekac przed rodzicami i przepraszac?
@HateAccount: dobrze pamietam ze ta czesc zaczyna sie od tego ze mowi
@Roza94: #!$%@? za dobytek - zajebista transakcja...
Takie ryzyko wykorzystywania cipy jako jedynej karty przetargowej.
I masz racje tak ojciec kilka razy sięgał po pasa a Paweł skonczyl rolnictwo. Pojechali na wies bo on chciał zakładać gospodarkę (Kaśka nie
@Roza94: Przyszła, na gotowy dom. Jeśli stojąca chałupa to nie jest gotowizna to ja nie wiem jak bezczelnym można być, żeby mieć większe wymagania.
@Roza94: Nie ona, tylko jej rodzice. Skoro tak porównujemy, to Paweł miał swój dom i dom/mieszkanie rodziców więc nie ten sam pułap, a no i jeszcze golf, gdzie wszyscy jeździli maluchami... .
Dalej pomijasz fakt, ze na swoje życie oboje musieli zapieprzac równo :) i oboje na takiej gospodarce musieli być urobieni po pachy.
Który miał dom i tyle na resztę pracowali razem. Facet złamał dane słowo, zmusił ja do dziecka kiedy go nie chciała i pozbawił wszystkiego czego pragnęła. Jeśli nie rozumiesz tego to niestety ale nigdy nie zrozumiesz :) jesteś tak zafiksowany na tym,
@Roza94: No zobacz jakie poświęcenie.
Żyj sobie dalej w świecie p0lek uciśnionych dobrobytem, w który nie miały żadnego wkładu. Bez odbioru.