Aktywne Wpisy
Vladimis +98
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
patryk-kabacinski-1 +198
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
zakazac tez telefonow, bo przeciez moga sie zapalic
Powiedz ze ma sie jebnac w czajnik
@NeonowyDemon: jak wyżej, laptopy, telefony itd też zakaz przy takim argumencie
na podstawie czego? regulaminu, prawa czy czego? bo jeśli tylko jakiś Grzesiek Behapowiec powiedział "nie wnoś bo się zapali" to możesz go wyśmiać
To
@ErroL: kurde to ja nie będę wychodził z domu bo jeszcze we mnie lecąca ciężarówka uderzy
Sam mam i też trzymałem w biurze aż do mnie dotarło że w sumie biuro to nie parking a z rowerem się tam nie pakuję.
To że był wypadek z escape roomem myślisz, że właściciel nie poniesie żadnych konsekwencji.
Bedz pożar z powodu hulajnogi zobaczysz jaka będzie nagonka na całą Polskę.
W warunkach napewno bedz taki zapis. Dlatego cięć się pulta.
@ErroL: to niech je wskaże, przecież już to pisaliśmy wcześniej
owszem, więc jeśli komuś to nie pasuje to niech wprowadzi jasną i czytelną informację, a nie "nie bo się zapali bo widziałem gdzieś tam"
@ErroL: owszem, ale tam chodziło mi o to że jeśli ma jakiś problem to niech nie rzuca januszowymi teksami tylko wskaże konkretny powód dlaczego i tyle