Wpis z mikrobloga

Związki to budżetowa p---------a. S--s jest do płodzenia dzieci, a s--s do zabawy to z mężem. Jeśli jesteś kobieto w "związku" i nie płodzisz dzieci to co ty tam właściwie robisz ? Poznajecie się ? Codziennie obrabiając mu berło i dając d--y xD ? A spytaj się znienacka swojego niebieskiego.

Może zrobimy dziecko ?

I zobacz tą panikę, zmieszanie i popłoch w jego oczach. On nigdy nie miał żadnych zamiarów co do Ciebie. Jesteś tylko do rozrywki jako tanie ruchadło.

#przegryw #blackpill #s----------e #codziennyblackpill #stulejacontent #bluepill #redpill #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #divyzwykopem #wygryw #stulejacontent #p0lka #logikarozowychpaskow #s--s
D.....7 - Związki to budżetowa p---------a. S--s jest do płodzenia dzieci, a s--s do ...

źródło: comment_1582139513TpKAqUMkcHANHFghDnEjzY.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@deathfetish "masę negatywnych" to nie to samo co "tylko i wyłącznie negatywne mimo lat kombinowania". A co do "coś sobą reprezentować", to to jest puste p---------e. Jako autystyczny przegryw nie wiem nawet co "powinienem sobą reprezentować", albo inne popularne, "co powinienem mieć do zaoferowania", i nie mam skąd sie tego dowiedzieć. I nie, nie jestem ulańcem na garnuszku mamusi. Od osiemnastki mieszkam sam, pod względem kasy jestem w top 5% w
  • Odpowiedz
@MUDAMUDAMUDA: Jak „reprezentowanie czegoś” sprowadzasz tylko do stanu posiadania, to szczerze współczuję.

Resztę tego p---------a łaskawie pominę, bo na tagu #przegryw co drugi ma autyzm (chociaż jedna osoba ma to potwierdzone przez lekarza, czy samodiagnoza jak alternatywki z „depresją”?) i co drugi jest w „w 5% kraju”. Z racji mojej pracy (dziennikarz w medium ekonomicznym), spotkałem dużo osób z tego 5% i każdy z nich miał ogromne social
  • Odpowiedz
Jak „reprezentowanie czegoś” sprowadzasz tylko do stanu posiadania, to szczerze współczuję.

gdzież to napisałem, że cokolwiek sprowadzam tylko do kasy? Słabo wyglądasz z rozumienia tekstu pisanego, przynajmniej jak na dziennikarza.

co drugi ma autyzm (chociaż jedna osoba ma to potwierdzone przez lekarza, czy samodiagnoza jak alternatywki z „depresją”?)

@
  • Odpowiedz
@DDD777: Dokładnie tak, ludziaki latają za tym biologicznym narkotykiem w błędnym kole, a celem zawsze był rozród, wszystkie dodatkowe teorie i dodatki o "Seksie" jako takim to abstrakcja umysłowa, bytem realnym jest zawsze tylko instynkt, który jest zaprogramowany na kopiowanie.
  • Odpowiedz