Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PanKracy582: tak samo jak ja analizujesz tylko wstawione zdjęcie więc nie możesz znać realnych warunków na drodze. Często bywa tak że lepsze navi wyświetlają bieżące informacje drogowe. Oczywiście, że jeżeli nie ma fizycznego znaku to można jechać 80 ale kierowcy od bułek standardowo 92. Ciekawi mnie jak na to patrzy ITD kontrolując tacho.
  • Odpowiedz
@Danielnov: fajnie że realizujesz swoje pasje, cytując klasyka " rób to co lubisz a nie przepracujesz ani jednego dnia "
Polecam po pół roku, jak ogarniesz język poszukać roboty za odrą, robota ta sama tylko w €.
Może się kiedyś spotkamy.
Szerokości
XD
  • Odpowiedz
Takie wyznanie... Byłem już w życiu górnikiem, taksówkarzem, a teraz zamarzyło mi się zostać kierowcą tira. I właśnie to realizuję

@Danielnov: też miałem wiele zajęć i szczerze mówiąc to chętnie jakiś czas pojeździłbym na tirze
  • Odpowiedz
@WCB9968: zależy jak trafisz, do 90,km/hspoko, ale powyżej to masz 99% że się doczepią. Tym bardziej że masz ogranicznik do 90.
Musisz się pilnować żeby z górki za szybko się nie puścić.
  • Odpowiedz
@Danielnov: odradzam, teraz rynek jest nasycony, jak nie masz kontraktu na stałe, to możesz wtopić. Raty trzeba płacić, sam będziesz jeździł czy zatrudnisz kogoś? Bo jak sam, to duża nerwówka, zero urlopu, nie daj Boże chorobowe. Auto musi jeździć żeby zarabiać.
  • Odpowiedz
@Danielnov: popytaj, poczytaj na forach, jak jeździsz u kogoś, to" czy się stoi czy się leży...."
A i bardzo dużo papierologi, delegowanie pracowników za granicę, księgowość, serwis auta, sporo stresu.
  • Odpowiedz