Aktywne Wpisy
JudzinStouner +65
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +149
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #kiciochpyta #mieszkanie
1. Rozpakowujcie wszystkie miejsca razem, szczególnie takie jak kuchnia czy szafa - unikniecie potem uciążliwego pytania się nawzajem gdzie co jest.
2. Porozmawiajcie o tym, jak sobie wyobrażacie swoje obowiązki w mieszkaniu - podzielcie się kto co zazwyczaj robi.
3. Korzystajcie z pomocy innych, którzy znają okolicę - znajdziecie w ten sposób miłego pana złotą rączkę, ukrytego gdzieś fajnego fryzjera, pomocną dłoń w razie w.
Powodzenia ziomeczki!
Zostaw ją i mieszkaj dalej sam
@paranoid18: a później to znaczy ile?
Kurcze, w życiu mi się nie zdarzyło :p
@322-random_user: XDDDDDD
@paranoid18: W sumie nie jest to głupia rada, a nie chce sobie kiedyś o 1 w nocy w drodze na stacje przypomnieć tego komentarza xD
Na to konto ze swoich kont przelewajcie kasę wg ustaleń.
Z tego konta płacisz wszystko co wspólne