Aktywne Wpisy
snorli12 +177
To jest niesamowite jak zmieniła się moda w ciągu 10 lat, jakby 10 lat temu dziewczyny na studiach w szkole tak się ubrały wyglądały by na odmiencow a teraz wszystkie wyglądają jak raper w latach 90 tych xdd Skąd ta moda się wzięła? Z jakiegoś serialu, piosenkarek?
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Ile plusów tyle pompek zrobię
Komentarz usunięty przez moderatora
Za młodu sporo pompowałem. Każdego dnia po 100+ jako dzienna rutyna. W którymś momencie przestałem, studia, praca itp.
Po paru latach też pomyślałem, że trzeba coś poćwiczyć, bo siedzący tryb życia i tak dalej. Od razu poszedłem w pompki.
Nie pamiętam ile zrobiłem. 30? może 40.
Rezultat?
4 dni w łóżku wijąc się z
@mirun1717: A jakie jeszcze inne ćwiczenia robiłeś w ramach dziennej rutyny?
Ogólnie cała idea pompowania wzięła się z tego, że jak to młodzi na osiedlu mieliśmy taką głupią rywalizację, kto zrobi więcej, więc liczyły się tylko pompki :p
Spytałam, bo się zastanawiam, czy sobie do porannej rozgrzewki nie włączyć jakichś elementów treningu siłowego, ale nie znam się na tym, więc nie jest tak prosto dobrać ćwiczenia
Łapę miałem większą i więcej siły to fakt, ale czułem się normalnie. Czasami jak przesadziłem czy zrobiłem sobie jakąś przerwę od ćwiczeń to coś tam pobolało, ale nie tak żeby mi to w czymś przeszkadzało.
Tak jak wspomniałem, jedyną motywacją było zrobienie jak największej ilości pompek wśród naszej grupy na osiedlu,
Sam coś tam pompowałem od dziecka, a od dwóch tygodni codziennie obowiązkowo rano i wieczorem, czasem coś po południu. Zaczynałem od 10-ciu (robione tak, że potem specjalnie nic nie bolało), teraz jest 16 na serię bez bólu i późniejszych zakwasów :) chciałbym dobić gdzieś do 50 "na raz" a potem różne warianty :)