@jacieniemog28: tak czytam o tym mi 10 pro i wygląda nieźle. Szkoda, że taki duży, ale na pewno ciekawy model ze względu na aparat, baterię, pamięć i ekran. Ma dual sim i snapa. Kurczę i jeszcze mega szybkie ładowanie. Będę się mu przyglądał ostro gdy pojawią się testy
@jacieniemog28: dziewczyna ma jakieś xiomi i nie chodzi mi o działanie ale o wygląd itd Jakiś taki drewniany i płaski. Wszystko musi być na ekranach, chyba nawet nie ma edge apps itd
@jacieniemog28 "A więc NIE ten sam" a wręcz tekst piętnuje, że te 108mpix to nie realne 108 tylko znowu lekkie nadużycie z łączeniem pikseli i to nie jest ten aparat z samsunga a porównóją tylko dlatego, że mają tyle samo mpix na papierze.
@jacieniemog28 Ten samsung ma nowy rodzaj sensora, za to płacisz. Ma 120Hz ekran prawie bez ramek w AMOLEDzie samsunga, które naprawdę mają dobrą jakość do tego obsługę HDR10+. Głośniki w telefonie wyprodukowała firma AKG, Aparat posiada hybrydowy 10-krotny optyczny zoom co jest w telefonie absolutnie niesamowitą sprawą, a żadne xiaomi nie ma bodaj jakiegokolwiek optycznego zoomu. Technologia nagrywania slowmotion do 960fps, gdzie reszta jest na poziomie 240. Ładowanie indukcyjne i pare
@jacieniemog28 Żadnego xiaomi bym nie kupił jakby mi zależało na aparacie tylko i wyłacznie Huaweia P20 Pro, który się waha od 1600 do 2000zł za nówkę. Chyba, że masz 3000 to wtedy P30 Pro
@jacieniemog28 w każdym razie wracając trochę do głównego wątku, gdyby mnie było stać na wydanie lekką ręką 6000 zł to bym stał tam po tego S20 Ultra pierwszy w kolejce, bo uważam że całościowio naprawdę jest widoczny postęp generacji w porównaniu z poprzednimi ich telefonami. Jedyny mankament to ich autorski procesor exynos który niestety absurdalnie zarządza energią :D P40 to melodia dość dalekiej przyszłości i pewnie też z 4000 trzeba będzie
BEKA, aparat z samsunga 20 ultra, pewnie xiaomi spieprzy soft i trzeba będzie się gcamem ratować
cena 2000 i będzie topnieć przez rok
#xiaomi #samsung #iphone #android
tak btw. procesor ten sam co w 20 ultra, tylko sensor inny, czyli zdjęcia powinny być na tym samym poziomie z gcam
źródło: comment_1581610525PqpzSmBZjQmULllwVY71oH.jpg
Pobierz@jacieniemog28: XDDD
zobaczymy czy pokażą jakiegoś następce mi9T