Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#gownowpis
A może ktoś chce 15 minut dziennie poświęcić na czytanie, trening czy nie wiem, gapienie się w ścianę?
No ale nie, nie ma zmiłuj. Wszyscy OBLIGATORYJNIE powinni mieć kota/chomika/rybki/królika, bo tak ლ(ಠ_ಠ ლ)
15 minut to ty masz przerwę w pracy i zlatuje to jak 5, także argument z d--y
boże, czemu wy jesteście takimi idiotami... przecież 15 minut dziennie, to jest ułamek, no i k---a co niby zrobisz przez te 15 minut... nawet sranie zajmuje 20
Wziąłem stoper, wypróżniłem kuwetę, wyszorowałem ją; 45 sekund
Nałożenie żarcia do miski; 22 sekundy
Zmiana wody i suchego; 30 sekund
ale z was są ułomy, ja pieprze
Tylko dlatego, że TY lubisz i chcesz mieć kota/chomika/cokolwiek to nie znaczy, że ktoś inny chce. Poza tym jest wiele powodów, że ktoś nie chce kota: alergie, częste podróże, wynajmowane mieszkanie, brak