Wpis z mikrobloga

Panowie co sie właśnie o------o. Przyjeżdżam z ojcem z pracy, wchodze do mieszkania a tu k---a kot jakiś w mieszkaniu XDDD Matka śpi a okno w kuchni uchylone. Pewnie oknem wszedł. Od tygodnia coś miauczało mi pod oknem. Nakarmiłem, napoiłem. Przenocuje go a rano niech s-------a.
#gownowpis
Sumiru - Panowie co sie właśnie o------o. Przyjeżdżam z ojcem z pracy, wchodze do mie...

źródło: comment_1581465940rqVLNuv7Bl8bJ882oa7aiM.jpg

Pobierz
  • 149
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacieniemog28:

A może ktoś chce 15 minut dziennie poświęcić na czytanie, trening czy nie wiem, gapienie się w ścianę?
No ale nie, nie ma zmiłuj. Wszyscy OBLIGATORYJNIE powinni mieć kota/chomika/rybki/królika, bo tak (_ )
  • Odpowiedz
@hugga_wugga: dobra weź spie

15 minut to ty masz przerwę w pracy i zlatuje to jak 5, także argument z d--y

boże, czemu wy jesteście takimi idiotami... przecież 15 minut dziennie, to jest ułamek, no i k---a co niby zrobisz przez te 15 minut... nawet sranie zajmuje 20
  • Odpowiedz
rozumiem k---a godzinę jak z psem bo pies musi się wysrać na dworzu a często tego nie robi, ale tutaj to jest nieporównywalne, zwłaszcza że to się rozkłada w czasie po 3 minuty
  • Odpowiedz
zresztą c--j.
Wziąłem stoper, wypróżniłem kuwetę, wyszorowałem ją; 45 sekund
Nałożenie żarcia do miski; 22 sekundy
Zmiana wody i suchego; 30 sekund

ale z was są ułomy, ja pieprze
  • Odpowiedz
@jacieniemog28: Jest wiele rzeczy, które zajmą mi 15 minut a jakoś nikt mnie do nich nie zmusza. Pieklisz się, chociaż nie masz racji (a ja Ciebie nie nazywam idiotą, chociaż dajesz w tej dyskusji solidne podstawy do tego).
Tylko dlatego, że TY lubisz i chcesz mieć kota/chomika/cokolwiek to nie znaczy, że ktoś inny chce. Poza tym jest wiele powodów, że ktoś nie chce kota: alergie, częste podróże, wynajmowane mieszkanie, brak
  • Odpowiedz
poza tym co do kociar, są ludzie pieprznięci i są po prostu koci rodzice, ja jestem kocim rodzicem i stąd to zaangażowanie w temat, bo mam to za sobą i wyciągnąłem średnią z tych 10 lat
  • Odpowiedz